Hopp til hovedinnhold
B FOR BARRY (CARL FREDRIK MELLE)

♫ Norsk videopremiere: – Jeg går hardt inn og snakker personlig

B FOR BARRY (CARL FREDRIK MELLE)

Kjelsås-rapperen Barry debuterte med låten «Squad» via YLTV & 730 i fjor, og nøyaktig ett år etter er han tilbake med musikkvideo til singelen «August 22». 
– Jeg skrev låta for en god stund tilbake, og ønsket å slippe den for å markere den første låta jeg slapp. Som var på samme dato i fjor. Det siste året har jeg tilbrakt mye tid i studio funnet nye samarbeid, så jeg kommer til å slippe en del musikk fremover, forteller 22-åringen til 730. 
– Sounden jeg jobber med om dagen er en god blanding av forskjellige stiler. Jeg liker å skape mye forskjellig type musikk og ikke vil defineres innen for en sjanger. «August 22» derimot er en ren rap-låt hvor jeg går hardt inn og snakker personlig. 
Videoen er, i likhet med forrige, regissert av Carl Fredrik Melle. Låten er produsert av Casa Bling, som nylig også har sluppet låter med navn som Jonas Benyoub, Edw!n, Zamour & Conz. 
Se premiere på videoen til «August 22»:

Se også Kaveh: – Min deiligste låt noensinne

Les mer