Hopp til hovedinnhold
(CAROLINE/UNIVERSAL)

♫ Norsk videopremiere: J̶a̶s̶o̶n̶ ̶M̶r̶a̶z̶ Morgan Sulele er bare din

(CAROLINE/UNIVERSAL)

Elverum-gutten Magnus Clausen alias Morgan Sulele har tidligere samarbeidet med pop/rap-legender som Katastrofe, Staysman & Lazz og Innertier, men står nå helt alene på sin nye singel.

23-åringen slapp «Bare Min» på fredag, og den catchy gladlåten gikk rett inn på topp 100 på Spotify. «Bare Min» er akkurat så jovial som du sannsynligvis tror at den er, og musikkvideoen er minst like blid og munter. Hvor ofte ser du en solbrun sjarmør i denimshorts og stråhatt sitte høyt i et tre og spille gitar? 

I videoen blir det likevel litt drama mellom ham og tre jenter, men Morgan forteller 730 at han ikke ville byttet dem ut mot noen – ikke engang kjendisdamer. («Fordi de er perfekte!») 

På spørsmålet om hvem som har laget tidenes beste sommerlåt er svaret enkelt: Jason Mraz, såklart. 

– Det må faktisk være «I’m Yours». Helt fantastisk låt, og synonymt med sommeren, sier Sulele til 730. 


«Bare Min» høres ut som en kjærlighetserklæring til en spesiell person, men det er bare å stille seg i kø, artisten selv dedikerer den nemlig ikke til noen. 

– Selve tittelen er en ganske lang og morsom historie, og egentlig veldig internt, men låta handler ikke om en spesiell jente. Jeg tror og håper derimot på at det er en låt de fleste kan kjenne seg igjen i; den ekstreme forelskelsen. Den har jeg hatt flere ganger. Og hvem jeg aller helst vil kalle bare min? Hun har jeg allerede; mamma.

Se premiere på den Per Gunnar Fordal-regisserte musikkvideoen til «Bare Min»: 

Se også Morgan Sulele med Katastrofe og Charter-Svein: – Rist meg som en milkshake

Nyeste saker fra 730.no

Les mer