Hopp til hovedinnhold
HEISANN, HENRIK! (DAVID CLIFFORD-HOLMES)

♫ Norsk videopremiere: Henrik Høven (17) om jenta han tenker mye på…

HEISANN, HENRIK! (DAVID CLIFFORD-HOLMES)

Et catchy navn er dessverre ikke alt som skal til for å bli suksessfull artist, men det er jo en veldig god start.

Henrik Høven fra Høvik (!) fikk sitt mini-gjennombrudd da han kom til superfinalen (topp 4) MGPjr i 2013. Den da 13 år gamle gutten ble slått av gruppen Unik 4 og «Så sur da», men «vant» litt likevel – i skrivende stund har «Når jeg ser på deg» streamet mer enn vinnerlåten…

<$

Men det var gamle dager, og Henrik har heldigvis fortsatt med musikken. 

Høven har nå fylt 17 år, og slapp denne helgen den Lowgan-produserte singelen «All Day» – som selvfølgelig handler om en jente han har et ekstra godt øye til…

Allerede i MGPjr-bidraget kunne man ane spor av R&B, noe han heldigvis har fortsatt med. 

Se vår lille prat med Henrik nedenfor verdenspremiere på musikkvideoen: 

Musikkvideoen til «All Day» er regissert av Mathias Fossdal. 


Hei Henrik! Kan du ikke fortelle litt om deg selv? 

– Jeg liker donuts.
Da vet vi det. Hva handler «All Day» om? 

– «All Day» handler egentlig bare om en jente jeg tenker veldig mye på. Når jeg skriver tekster så pleier jeg egentlig ikke å skrive om noen ekte hendelse eller noe som jeg selv har opplevd. Tekstene er ofte bare en tekst, men det er fortsatt utrolig gøy å skrive dem.
Skjønner! Hva er idéen bak musikkvideoen da? 

– I musikkvideoen ville jeg prøve å få fram kontrastene mellom verset og refrenget ved å lage en hurtig og energirik musikkvideo som folk kan danse til mens de ser på. i musikkvideoen prøver jeg også å skape en liten storyline knyttet til teksten i sangen også med en jente som plutselig kommer også forsvinner. Oooo mystisk…

Fortsetter nedenfor

Sunrich🍊🍓

Et innlegg delt av Henrik Høven (@henrik_heaven)Hvem inspirerer deg mest? 

– Jeg liker syyykt mange artister!! Det er utrolig mange jeg får inspirasjon fra. de jeg kanskje aller mest liker er spesielt Bruno Mars, Justin Timberlake, litt JB baby, men mest av alt Michael Jackson!! 

Hva skiller deg fra andre norske artister? 

– Jeg har utrolig mye energi og elsker å vise det gjennom musikken min. Stilmessig så går jeg mye fram og tilbake mellom moderne og litt 2000-talls R&B noe jeg alltid har digga og håper på å bringe litt tilbake. Videre utover i 2018 kommer jeg også med litt andre stiler som jeg ikke kan røpe så mye om nå, men jeg tror de kan være litt nyskapende. 
Har du ellers noe på hjertet? 

– Nææææ hjertet går det helt bra med, takk som spør.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer