Hopp til hovedinnhold
EWEZY I DOWNTOWN OSLO (ALF SIMENSEN

♫ Norsk videopremiere: Gotham City møter Oslo?

EWEZY I DOWNTOWN OSLO (ALF SIMENSEN

 
Si hei til Ewezy!

24-åringen er et nytt og spennende navn fra Oslo, som nylig slapp singelen «State of Mind» med Miaz og Aligo. Han gjestet også «Why dO u th!nK wE hre (WOKE)» til Big G & Awill i fjor.

Nå er unggutten klar med musikkvideo til en remix av Jaden Smiths «Batman», kalt «Bruce Bane». (Bruce Wayne/Batman + Bane, red.anm.)

– Selve tittelen står for kampen mellom rett og galt. Der Bruce representerer det gode og Bane er den onde. Den kampen de fleste har med seg selv innvendig. Noen mer enn andre. I tillegg så har jeg alltid vært stor fan av Batman-universet. Jeg vil ikke si at jeg fordyper meg i teamet, men jeg synes tittelen fenger. Jeg ville skape en «Gotham City møter Oslo»-vibe i både låta og videoen, men du må ikke være Batman fan for å like konseptet, forklarer han.

Ewezy begynte å skrive låter for et drøyt tiår siden, men forteller at han alltid har vært omringet av musikken.

– Musikk har alltid vært en stor del av livet mitt, men jeg startet ikke å skrive låter før jeg var 13 år. Jeg er inspirert av alle sjangere og har hørt på alt fra Johnny Cash til Jackson 5 i min oppvekst. Grunnen til at jeg valgte å gå for musikk er fordi det har så stor betydning for meg, og hvis jeg kan gi andre den samme følelsen som mine favorittartister gir meg når jeg hører på dem, Så ser jeg ikke noe grunn til hvorfor jeg skal drive med noe annet.

– Planen fremover er å forbedre meg som artist, og slippe flere låter og videoer, avslutter han.

Musikkvideoen er regissert av Carl Fredrik Melle og produsert av Johannes Gisvold. Se premieren via YLTV:

Se også: Er denne bergenseren lyden av fremtiden?

Les mer