♫ Norsk videopremiere: Ezzari – «Null»

6. jun 2017 kl. 00:00
OUUUUFF-ALARMEN GÅR

OUUUUFF-ALARMEN GÅR 🔥🔥🔥 (ERIK BURÅS/STUDIO B13)

Started from the bottom now we’re here? 18 år gamle Adam Ezzari fortsetter på sin selvbiografiske sti med Axxe-produserte «Null», og i dag har 730 premiere på musikkvideoen. 

Den unge Hauketo-rapperen forteller at det naturlig nok var stas å jobbe med produsenten til blant andre Arif og Unge Ferrari. 

– Axxe er en produsent jeg har hørt masse på de siste årene og var den jeg hadde mest lyst til å jobbe med. Å få muligheten til det var utrolig gøy, og jeg er veldig fornøyd med hva vi fikk til sammen. Han hjalp meg masse med å utvikle måter å jobbe på når det gjelder tekst og melodier og oppbygging av låter, forteller den Universal Music-signerte Oslo-tenåringen. 
 

Se verdenspremiere på Ezzari-videoen laget av Fahil Anweri og Trond Høines: Hei Adam! Videoen din er fet. Hvordan var det å lage den? 
– Hallaa! <3 Å lage musikkvideoe til «Null» var veeldig spennende as. Jeg, pappa og Ousu Leigh dro opp på Gaustadtoppen med Fahil Anweri og Trond Høines, som har gjort videoen, og hadde det skikkelig gøy. Det var kaldt, og vi filma til sent på natt, men det var verdt det!!
Hva vil du fortelle med «Null»? 
– Med «Null» vil jeg fortelle hvordan jeg mener jeg har kommet dit jeg er i dag i musikkkarrieren min.
Har du en favoritt-tekstlinje fra låten? 
– «Hvorfor vil alle snakke piss når du kan bli en lærer for folket?».Hva er det aller beste med å spille i Skam?
– Flere åpner øynene for musikken min.
Er det noen ulemper?
– Nei.
Norske artister er i fyr og flamme om dagen. Hvem ser du på som dine største konkurrenter?
– Haha, konkurrenter? Musikk handler om glede, ikke å konkurrere…
Klokt svar. Hva gleder du deg mest til i sommer da?
– Å SPILLE PÅ STAVERNFESTIVALEN 8. JULI!!!
Se også: Reflektert debut fra Ezzari