Hopp til hovedinnhold
(ARTISTPARTNER) 

♫ Norsk videopremiere: Eldre og klokere Cir.Cuz drar til Kanariøyene

(ARTISTPARTNER) 

Cir.Cuz er som pop/rap-veteraner å regne i Norge, etter braksuksess med låter som «Radio» (2011) og «Supernova» (2012) med gjestevokalist ♥ Julie Bergan ♥. 
 
Nå er Mats og Thomas tilbake med nok en lettbeint banger, denne gangen med innslag av saksofon, samt video spilt inn på solfylte Tenerife.  

Hei Cir.Cuz! Hva handler låten «Aha» om? 

Thomas: – For meg så handler den om at jeg har blitt litt eldre, og kanskje litt klokere. Litt om baksidene ved å gjøre det vi gjør. Og etter alt som har skjedd og alt vi har opplevd, så har jeg lært å ikke ta noen ting for gitt, og bare nyte hvert eneste sekund av det. 
 
Dere er jo på mange måter pionerer innen norsk pop/rap, hvordan er det å se at sjangeren er den mest populære i Norge om dagen? 

– Det er sinnsykt morsomt å se hvordan det blomstrer! I tillegg er vi liksom alle en stor kompisgjeng, så det blir som å vinne litt hver eneste dag! 

 
Se videoen via regissør Per Gunnar Fordal: 

Fortsetter under

 
Har dere en artig historie fra innspillingen i Spania? 

– Haha! Prøv å se for deg dette: Per Gunnar som da er regissør har med seg en drone til 40k… Han ser noe tåke som kommer inn over fjellene på Teide som vi da var å besøkte. Han tenker «Jeg mååå jo bare få filmet over tåken», noe som viste seg å være en dårlig idé i og med at han fysisk ikke kan SE drona når den er over tåken. Når han oppdager dette får han total panikk å begynner å løpe febrilsk rundt i den meget trafikkerte veien for å prøve å lande doningen… 

– Etter noen nervepirrende minutter begynner drona å gå tom for strøm, så Per nesten mistet håper. Akkurat i det han skal gi opp kommer drona susende igjennom tåken og deiser i bakken… Dog like hel ! Tror aldri jeg har sett en så lykkelig mann noen gang… Det ble et par øl den kvelden der. 


Hva er verdens beste låt som har innslag av saksofon? 


– George Michael – «Careless Whisper»! Uten tvil! 
  

 

Bortsett fra dere selv, hvem er best på pop/rap i Norge? 

– Der må vi si Petter, eller bedre kjent som Katastrofe. Han har sitt eget særpreg på ting å sist men ikke minst, han er en god teknisk rapper å skriver også veldig bra! 

Rappere (og andre artister) krangler jo mye om dagen. Hvis dere måtte, hvem ville dere hatt en beef med og hvorfor? 

– Det har jo vært noen opp igjennom som har prøvd å få oppmerksomheten vår ved å disse oss. Men vi har liksom aldri sett meningen med å gi ifra oss oppmerksomhet til mindre kjente artister. 

Se også: FREDAGSFJAS med Cir.Cuz <3

Nyeste saker fra 730.no

Les mer