Hopp til hovedinnhold
(MARORI MORNINGSTAR)

♫ Norsk videopremiere: A-Lee tar en u-sving

(MARORI MORNINGSTAR)

A-Lee er mest kjent for kommersielle gladlåter som  «World so Cold» og «The One», men nå har han gått en helt ny vei. På Øyvind Blikstad-produserte «Victory» får vi høre rapperen synge gjennom hele låten, sammen med den mystiske, Los Angeles-baserte gjestevokalisten Litla. 

Sjekk ut videopremiere med den vakre LA-jenta Andrea Alvear nederst. 

Hei A-Lee! Hvor kommer den nye stilen/sjangeren fra? 
– Jeg har skrevet låter i samme stil som «Victory» en stund. Planen var å sende låtene rundt etter hvert for å høre om andre artister var interesserte. Tok meg en stund før jeg skjønte at jeg kunne synge dem selv, har tross alt rappet i 15 år nå. 
Hva har du opplevd i LA de siste månedene? 
– LA er en veldig interessant by. Man treffer mange kule folk. Var mye i studio med flinke låtskrivere og produsenter. Lærte mye av dem. De fleste jeg møtte var også der for å jakte den store drømmen, så det er mange om beinet. Var perfekt for meg å dra bort noen måneder for å hente ny inspirasjon og motivasjon for å fortsette.

Hva handler «Victory» om?
– Victory er nok den ærligste låten jeg har skrevet noensinne. Jeg var sammen med en dame i mange år. Sangen kom til meg når jeg fikk følelsen av at forholdet var på overtid. Det var dødt, lenge før det ble slutt. 
Hva ønsker du deg til jul?  
– Ny bil. Range Rover. All black.
Hva skjer i 2016? 
– 2016 blir et bra år. Ser frem til å jobbe videre med den nye musikken. Har mange ideer som jeg gleder meg til å gjøre ferdig og få ut til alle som digger det.

Se videopremiere via regissør Sondre Fristad:  

Se også: Norsk rapper samler lyden av 90-tallet

Nyeste saker fra 730.no

Les mer