♫ Norsk R&B-debutant om frykt, daddy issues og Justin Bieber-crush

9. apr 2018 kl. 00:00
<$ (MATHIAS NORMANN)

<$ (MATHIAS NORMANN)

Du har folk som kan synge, og så har du folk som kan SYNGE. Den kliss nye R&B/pop-signeringen til Universal Musics norske avdeling faller definitivt i siste kategori.

Stovner-gutten Stian Ehiabhi Omole Jensen alias EHI slipper i dag musikkvideoen til debutsingelen «Tanker», og 730 har fått æren av å vise den frem først.

Se videopremiere nederst i saken!

Hei EHI! Kan du kort introdusere deg for nye lyttere?

– Hmmh… Jeg elsker å synge, og har gjort det så lenge jeg kan huske! Det er litt basic svar, men jeg lover jeg er super-ikke-basic!!! Jeg er halvt nigeriansk, halvt norsk. Født og oppvokst på Stovner, jeg føler det har forma meg. Både som artist og menneske. Ved siden av jobber jeg som barn og ungdomsarbeider på Tøyen skole. (Bless those kids.) Da er det vell ikke så mye mer å si…?

Grattis med Universal-signering! Hvordan føles det å være på samme label som Justin Bieber og den gjengen?

– Tusen
takk!!! Å fy faen! Ja det er helt sjukt ass! De er jo typ verdens
største, så det er egentlig ganske crazy! Pluss at jeg var ganske
forelska i the Biebs en periode, for å være helt ærlig så sitter det vel
fortsatt litt i… kanskje Universal kan fikse noen meet and greet-billetter (sorry babe!)
Jeg liker resten av gjengen også assa!

Justin, følg Stian på Insta da…

Issa double denim spring thing ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸 @martemariaa

Et innlegg delt av E H I (@theehi)


Dere hadde blitt et fint par <3 Men du, «Tanker» er ingen lettbeint gladlåt. Hvem handler sangen om, og hvorfor ble akkurat den debutsingelen?

– Den handler egentlig ikke om en spesifikk person. Men litt om alle daddy issuesene mine, og hvordan de har påvirka meg. Det har for eksempel gjort at jeg har blitt redd for å bli forlatt, og det er på en måte det som er tema i låta. Den er jo ganske personlig, og den betyr veldig mye for meg, jeg tror det er mye av grunnen til at det blei «Tanker».

Hvilke tanker (hehe) har du om musikkvideoen?

– H e h e 😂 Shit jeg er kjempefornøyd med videoen! Jeg fikk jobbe med superflinke Mathias Normann, som gjorde noen amazing shoots. Jeg hadde en del tanker (oh yes 2 kan leke den leken 😏) om at den skule være lokalt forankra, jeg syns det var viktig siden Oslo på en måte er en del av låta for meg! Men det jeg liker best med videoen er at den er så subtil. Den forteller ganske mye om følelsene sangen uten å være masete!

Hvem inspirerer eller motiverer deg mest?

– Akkurat nå er Cherrie ❤️ hun har tatt med seg RnB hjem til Skandinavia og gjort det til sitt eget! Det var med på å inspirere meg til å synge på norsk. Og seffern bjeffern min nydelig wifey AKA babs, familien min og gjengen ofc!

Hva gleder du deg mest til i 2018?

– Jeg gleder meg mest til å komme meg ut å spille egentlig! Bare få lov til å gjøre det jeg liker aller best liksom😍 kan det bli bedre?!?! Nope, trokke det!

Smelt! Se premiere på musikkvideoen til «Tanker» via regissør Mathias Normann:

Se også: Adam Ezzari om alle som plutselig smisker… 👀