Hopp til hovedinnhold
#MOOD X 2 (SKJERMBILDE, INSTAGRAM.COM/CHARLOTTEHELM)

♫ Norsk popstjerne-alarm: Charlie (20) ♥

#MOOD X 2 (SKJERMBILDE, INSTAGRAM.COM/CHARLOTTEHELM)

All honnør til de vi har, men Norge har plass til flere popstjerner. En som nå prøver seg er Charlotte Helm (20) alias Charlie, som i dag slipper sin musikkvideo til debutsingelen «Naked» via 730. 

Etter å ha studert musikkproduksjon på folkehøgskole har Lyndal-jenta nå flyttet til hipster-hovedstaden Bergen for å satse på artistkarrieren. Og ja, musikkvideoen til «Naked» er av det kroppslige slaget, men det betyr ikke at sangeren og låtskriveren ikke har mer enn sex å by på. 

Dreyson-produserte «Naked» er en klassisk poplåt med – hold deg fast – tropisk innslag, og hadde passet fint inn på endel norske radiokanaler. (Hei NRJ og mP3!) 

Vi tok en kort prat med Charlotte alias Charlie – se musikkvideoen til «Naked» nederst i saken. 

Trippin

Et innlegg delt av CHARLIE (@charlottehelm)


Hei Charlotte! Hvor lenge har du jobbet med musikk? 
– Hei 730! Jeg har drevet med musikk og sang hele livet, fikk min første gitar da jeg var 8 år.
Hva handler den nye singelen din («Naked») om? 
– Sangen handler om å ha vegger oppe, og at de blir tatt ned en etter en desto mer involvert man blir i personen. Du er i en situasjon der du føler deg fanget med ingen vei ut fordi du allerede har falt.
We feel you! Men du, hvordan var det å stille naken foran filmkameraet? Ble det noen bra bloopers?
– Det gikk faktisk helt greit. Jeg jobbet med veldig flinke og profesjonelle folks om fikk meg til å føle meg komfortabel i disse scenene. Men bloopers ble det endel av ja.

– Jeg husker spesielt godt den ene dusj-scenen hvor jeg har hender som «kveler» meg, der denne gutten måtte ligge i fanget mitt for å ikke synes. Jeg hadde da på meg et håndkle siden han lå akkurat i «puppehøyde» men håndkle var jo til ingen nytte når strålene fra dusjen bare spylte det ned, så der lå han da, med puppene mine i fjeset. Aldri møtt hverandre før, og jeg måtte fortsette shooten og late som om ikke det var en vilt fremmed med puppene mine i ansiktet. Heldigvis er det noe å le av nå da, men kjente jeg var en smule ukomfortabel da for å si det sånn.

Saken fortsetter nedenfor

@raesremmurd slaaayed it last night on rockefeller 🙌🏽🔥

Et innlegg delt av CHARLIE (@charlottehelm)


 

Hva sier du til haters som kommer til å klage på at du er for naken i videoen?
– «You do you and i´ll do me?» Hehe neida, akkurat dette har jeg allerede fått litt kommentarer om etter teaseren. Det vil alltid være folk som ikke liker alt, og det er helt greit å ha forskjellige meninger for hva som er ok og ikke. Jeg ville få frem historien av sangen på best mulig måte, jeg har ikke kledd meg naken for å være «deilig» eller noe slikt. Jeg har som sagt skrevet sangen selv og kjenner på hver eneste følelse av den, og det betyr veldig mye for meg at andre også skal få med seg historien til den. Tøffe sannheten er uansett at hadde jeg vært overvektig her eller ikke hatt noe pupper i det hele tatt hadde det vært hyll, og jeg hadde vært tøff som turte, men siden jeg har en helt normal kropp (som vil si at jeg også dermed har pupper) vil det alltids være folk som vil kommentere stygt.
Hatere vil alltid hate. Hva er målet for 2017?
– Målet for 2017 er å lage masse ny musikk først og fremst, jeg har gledet meg så sinnsykt til dette året da jeg endelig fikk gitt ut min første singel! Responsen har allerede vært veldig bra så gleder meg til å få ut mer.

Se verdenspremiere på musikkvideoen til Charlie – «Naked» via regissør Sune Jakobsen alias Mr. Sunney her:

Se også: Kygo x Fifty Shades Darker

Nyeste saker fra 730.no

Les mer