♫ Norsk hyllest til Geir (53) på Tinder

1. feb 2019 kl. 00:00

KVARTETT SOM FEIRER DET HVERDAGSLIGE <3 (OFFENTLIG SEKTOR)

Det norske bandet Offentlig Sektor består av fire sjeler som ifølge dem selv har intim erfaring med den offentlige sektorens mening og meningsløshet – de elsker mandagsmøter, kaffe, styringsprosesser og bløtkake, selv om det har gått på bekostning av drømmer og ambisjoner. 

Målet til gutta er å fortelle historiene til alle som påvirkes av den offentlige sektoren – som jo er alle og enhver, på kryss og tvers av landet.

I dag slipper Offentlig Sektor sin catchy nye singel «Geir på Tinder» – som handler om nettopp det. Geir (53) manøvrerer seg gjennom ukjent datingterreng etter samlivsbrudd, som jo er en nervepirrende og gjenkjennbar affære for mange.

Bli bedre kjent med Offentlig Sektor og Geir nedenfor, og klikk deg gjennom sjarmerende videoer av nysingle og noe nervøse Geir.  


Hei Offentlig Sektor! Hvordan går det?


– Hei hei, det går fint her. Her hos offentlig sektor er det bursdagsfeiring med bløtekake og Mozell. Har gjennomført medarbeidersamtaler i hele dag, og det er jo også noe å feire 🤓

Hipp hipp! Bortsett fra musikken, hva driver dere med om dagen?


– Vi har nylig ferdigstilt budsjettet for 2019. Vi har nemlig byttet regnskapsføringssystem fra VISMA til tripletex, noe som medførte uforutsette utfordringer. Musikk er jo artig det, men det er jo ikke akkurat noe å leve av.

ZzZnork. Offentlig Sektor – gøyalt navn. Kan dere fortelle litt om tanken bak navnet?


– Alle i Norge påvirkes av Offentlig Sektor. Vi forteller deres historie. Målsettingen til bandet er å være et talerør for de stumme skjebnene i offentlig sektor.

Fortell litt om den nye låta deres. Hvem er Geir, hva er hans historie og hvorfor har han rota seg inn på Tinder beggin’ for høyresveips?


– Geir (53) er nysingel etter samlivsbrudd. Etter å ha lastet ned Grindr ved en feiltakelse, googlet han seg fram til tinder, og er nå på jakt etter kjærligheten. Låta er historien om hans første møte med Tinder.

Spennende. Hvor mye av det dere synger om er inspirert av egne liv?


– Sektor’n er opptatt av å sette seg inn i livene til menneskene vi synger om. Det handler mer om empati for dem, enn våre egne erfaringer (dodged that one). 

Haha, fin finte! Har dere selv noen artige Tinder-historier å dele med oss?


– Vi har god erfaring med å sende direktemeldinger på Instagram. (Slide in those DMs)

Hvordan tror dere det går med Geir (53) på Tinder? Finner han kjærligheten?


– Geir er en god kollega og en stødig og snill kar. Vi har klokketro på at Geir finner kjærligheten.


Se også: ♫ DM-en til @SnilleGucci eksploderte da hun tipset om 8D-musikk