♫ Norsk gullgutt med gåsehud-snutt

9. aug 2016 kl. 00:00

Chris Holsten: – Målet er topp 10 på Spotify.

😇

Et bilde publisert av Chris Holsten (@chrisholsten)

Sommeren til Chris Holsten ble trolig enda flottere enn antatt. Den sjarmerende + talentfulle 22-åringen fra Lillestrøm har fått ca hele Norge til å nynne på «On My Own» de siste månedene, den fin-triste singelen som for lengst har solgt til gull. <$

I kveld har 730 premiere på en akustisk live-video av låten, hvor den unge sangfuglen virkelig viser hva han er god for. Se imponerende klipp nederst i saken. 

Hei Chris! «On My Own» nærmer seg fem millioner streams på Spotify, det var vel som forventet? 
– Waarupp! Ja, klart det – er jo der man bør ligge. Haha. Neida. Det er jo klart at man blir litt blind på tall etterhvert, men at det snart fem millioner streams på låta, sier sitt. Og det kan ikke beskrives med ord. 
Fortell oss noe folk neppe vet om deg? 
– Helt avhengig av Subway. Spiser det hver eneste dag. Chipotle Mayoo <3
 

Hva er det feteste som har skjedd etter at du slapp låten i mai? 
– Uten tvil VG-lista-turné i sommer. Det var helt magisk. Var med for to år siden med «Rays of Light» med Broiler, men å kunne stå på Rådhusplassen med egen låt var helt ubeskrivelig. Det verste av alt, var at alle kunne låta! Haha! 
Topp tre nordmenn du kunne tenke deg å jobbe med? 
– Party med SeeB, tropical med Kygo, ballade med Astrid. 
Bra svar! Hva er målet for resten av 2016? 
– Nå er det ny singel allerede i slutten av august, som jeg gleder meg helt sykt til å slippe. Målet og ønsket er jo uten tvil topp ti på Spotify. Videre er det hard work i studio og flere slipp, jeg gleder meg til å vise frem flere sider av meg fremover.
Gåsehud-varsel: Se Chris Holsten ta «On My Own» akustisk: 

Se også: Chris Holsten tolker Kygo – og seg selv