♫ Norsk førpremiere rett ut av Lofoten ?

8. mar 2018 kl. 00:00
FEM SNILLE GUTTER (MARIUS VESTERAA)
Husker du Lyse netter? Lofoten-gjengen er igjen klare med flott og fengende singel. «Skogbrann» slippes fredag, men heldigvis for dere har vi ordnet en aldri så liten førpremiere. Sniklytt nedenfor. 
Den tredje singelen er arrangert, utarbeidet og produsert av bandet selv, med tekst av vokalist Endre Thesen Harnes og Isak Falch Alsos som hovedprodusent.
Her viser de kanskje en enda mer personlig side enn tidligere. Og at også de kan preges av vintermørket når sola bikker under horisonten… 
Lydbildet er en smule inspirert av Jonathan Johansson, Prefab Sprout, The War on Drugs og The 1975. Dog på ekte nord-norsk. 
Oppdatert: Nå er låten ute via Spotify: 

Hei boys! Hvordan har livet vært etter at dere slapp deres to første singler?
– Livet har vært skikkelig nice etter at vi begynte å slippe singler! 2017 var en eneste stor opptur for oss. Innimellom må vi jo faktisk minne oss selv på at vi lanserte bandet i mai i fjor! 
– Så både radiolistinger, gode skussmål, lanseringskonsert på Klubb:Øya, Get Dancy! i høst, første utsolgte headlinerkonsert på hjemmebane i jula og allerede bekreftede festivalbookinger må vi kunne si at er over all forventning. Det gir prosjektet bein å gå på og vi gleder oss til fremtida!
– Så spilte vi jo sist av alt en liten akustisk konsert på by:larm som selveste 730.no kom og filmet i instastoryen sin! <3<4<5
Hehehe jaa, det var fint! Hva har dere drevet med den siste tida?
– Siden vi slapp vår siste singel i oktober har vi brukt den kalde og glatte fine tida på å lage ny musikk, spille utsolgte konserter i Nord-Norge, prøve jul + nyttår, blitt vant til å si 2018 og nå skal vi plutselig slippe ny musikk igjen! Går så fort atte. Fire av fem av oss har også gått på ski. 
Fortsetter nedenfor

God helg! Håper den blir like bra som da Lars og Endre hadde kledd seg helt likt og begge hadde kjøpt Litago! ?: @marve_maserati

Et innlegg delt av Lyse Netter (@lysenetter)

Gøyy! Hva handler «Skogbrann» om?
– Den handler sånn cirka om denne setningen du sikkert kunne sagt til din belærende mor eller far: «Jada jeg vet at jeg lærte mye av den opplevelsen, jeg har sikkert blitt et bedre menneske, jeg har også gode minner fra det og all that og erfaringer er viktige, men det gjør ikke den følelsen jeg sitter igjen med nå mindre dritt.»
Dette er deres tredje singel, og dere skal jo spille både på ungdomsfestivalen Rock mot Rus og den idyllrike festivalen Trevarefest i 2018. Har dere noen flere drømmer og mål for året?
– I første omgang gleder vi oss veldig til å slippe ny musikk. Vi kan, som du nevner, allerede se frem til både Rock mot Rus og Trevarefest fremover, men kan allerede røpe at vi har flere andre spennende annonseringer fremover. Det er gøy! Så har vi mål om å slippe en noe mer sommerlig låt når dagene blir litt lysere.
Felles mål: 

– Spille flere festivaler 
– Slippe flere singler (dette klarer vi, kommer en til våren allerede)
– Skrive ferdig album
– Signere booking- og management-avtaler (hei hei)
– Spille utsolgte konserter
– Få #spons. 
Personlige mål: 

Endre: – Lære å stå på henda (Foreløpig pers på 3-4 sekunder)
Øystein: – Ta båtførerprøven
Isak: – Vinne over Lars i bryting
Lars: – Vinne over Isak i bryting
Sverre: – Være dommer når Lars og Isak bryter
– I tillegg drømmer vi om å bli A-lista på diverse radiokanaler (P3 og P1, og kanskje noen utenlandske, på nord-norsk, tenk om!), spille på VG-lista, selge ut Rockefeller (på drømmelista i 2018, mållista i 2019) og å bli kalt «lyden av» noe, helst av en stor mediekanal.
Veldig fine mål og drømmer! Dere er kanskje blant nordlendingene som mener «det ikke blir ordentlig vinter sørpå», men hvordan overlever dere EGENTLIG kulda i Oslo om dagen?
– Helt greit egentlig. Milde nordnorske sommertemperaturer… 

 

Se også: Matt Damon er 13 cm i Lofoten