Hopp til hovedinnhold
THIS BOY IS GOING SOMEWHERE (HES)

♫ Norsk førpremiere: – Kjærlighet er vanskelig, men verdt det!

THIS BOY IS GOING SOMEWHERE (HES)

Drøyt fire måneder etter den drømmende debuten er Vill Vill Vest-aktuelle Jimi Somewhere (18) tilbake. Oppfølgeren «The Beach» slippes overalt i morgen (fredag), men allerede i kveld kan du sniklytte via 730. <3 

Bli bedre kjent med Benjamin Schandy alias Jimi Somewhere nedenfor. 


Her er «The Beach», produsert av drammenserens 19 år gamle makker Milo Orchis: 

Hei Benjamin! Hvordan er livet?
– Akkurat nå er livet litt rart, men spennende. Fullførte siste dag på videregående i dag. Aner ikke hva som kommer til å skje det neste året, men jeg kommer bare til å jobbe masse på musikk og så får vi se. Har ikke søkt meg inn på noen universiteter eller noe, fordi musikk er alt jeg vil drive med. Skummelt, men gøy. Jeg har det generelt bra, da. 

Hvor kommer egentlig artistnavnet ditt fra? 
– Jeg ville lage en karakter jeg kunne lage musikk bak, fordi jeg føler at hvis jeg hadde laget sanger under mitt ordentlig navn hadde jeg blitt mye mer forpliktet til å holde meg til sannheten. Nå kan jeg bruke fantasien også på en måte. Som en karakter i en bok. Selve navnet kom jeg bare opp med ganske tilfeldig egentlig. Bare liker navnet «Jimi» veldig godt og ordet «somewhere». Så da satte jeg de sammen bare. Haha.

Så sjukt fin låt! Hvordan vil du selv beskrive «The Beach»? 
– Tusen takk 730 <3 Hmm, «The Beach» er en melankolsk låt om hvor vanskelig forelskelse kan være. Den er også det nærmeste «pop» jeg har laget til nå. Jeg skrev den i 2015 en gang og det er en personlig favoritt hos meg. Håper bare folk kan relatere til det jeg synger om og at den kan være til hjelp eller trøst for folk som går gjennom det samme. Kjærlighet er vanskelig, men verdt det! 

Fortsetter nedenfor

Et innlegg delt av jimi somewhere (@jimisomewhere)

Er teksten selvopplevd? 
– Ja og nei. Jeg baserer de fleste tekstene på livet mitt og ting jeg føler også vrir jeg ofte litt på det for å skape en historie som kan passe inn i verdenen jeg prøver å skape for «Jimi Somewhere». 
Topp tre norske artister akkurat nå?

– Ah shit, sykt vanskelig spørsmål siden det er så mange norske artister som gjør mye kult. Men selv om det nesten har blitt klisjé å si så synes jeg spesielt det Cezinando gjør er veldig interessant og spennende. Ellers elsker jeg Okay Kaya og venter på hennes album. Er også veldig fan av Cashmere Cat og det er gøy å se en nordmann gjøre det så bra internasjonalt. Veldig inspirerende. Shoutout til Sigrid for det også, megagøy å følge med på. 
Hva gleder du deg mest til i sommer?
– Bare lage mye musikk og være med venner + kjæresten min. Skal også spille på Slottsfjell, det blir sykt gøy. Håper på å se en del soloppganger også <3

Nyeste saker fra 730.no

Les mer