♫ Norsk førpremiere: Fra øl og palmer til krig og fattigdom

27. nov 2015 kl. 00:00
(ANDRE BIRK)

(ANDRE BIRK)


Hils på Chim (26)! Det er forsåvidt godt mulig du har hørt om rapperen før, han har nemlig drevet med musikk siden han var fjorten.

Tidligere har han spilt live sammen med ringrever som Staysman, Katastrofe, Cir.Cuz og Madcon. Så du har nok garra sett ham dele scene med noen av de nevnte.

Til nå har Skien-guttens låter blitt spilt over 1.5 millioner via Spotify, noe som faktisk er ganske gjevt. På mandag slipper han singelen «Under solen», men du kan høre låten hos 730 allerede i dag. (ANDRE BIRK)

Låten skiller seg litt ut fra musikken han har gitt ut før. Vanligvis synger han om palmer, øl og damer, men nå rocker han en litt mer alvorlig undertone. Komplett med piano og strykere. Fun fact: Thomas fra Cir.Cuz har vært med å skrive teksten. Sjekk Chim ut på Spotify her.


Selv sier artisten at sangen handler om kjipe situasjoner og krig og fattigdom og sånn:

– Låta handler om de som ikke har det bra, og om ting jeg føler selv i situasjoner jeg synes er kjipe. Om det og føle at du prøver alt for å lykkes, med så føler du at ting går i mot deg. Ikke minst handler den om krig og fattigdom, og om all dritten som skjer i verden i disse dager, forteller Chim til 730.

Lytt til før-premieren av sørgelige, men fine «Under solen»:

Se også: Sophie Krüger (17) – «PAPPA$ BANK»