Hopp til hovedinnhold
Tell 'em Tellef!

♫ Norsk førpremiere: Broren til Sigrid er fryktelig forelsket


Beklager tittelen, Tellef! Men det er jo litt artig at bordet har snudd <3 (Les: Før var Idiographic i fjor vinter. Nå er sunnmøringen klar med et spor som lett kan bli årets indie-sommerlåt. Hvis det er en greie.

«Next To You» er kanskje den mest oppløftende låten hittil i ålesunderens katalog, og den har en ganske søt opprinnelse:

– Kjæresten min og jeg forlovet oss en måned før jeg gikk i studio med låta. Så «Next To You» bærer sterkt preg av å være fryktelig forelsket, forteller Tellef om slippet. 

Sporet er produsert av Matias Tellez (Young Dreams) og mikset av Erlend Mokkelbost (JR Ewing).


Hør førpremieren av «Next To You», og les vår hyggelige prat med musikanten under.

Hei Tellef! Hvordan har du det?

– Hei! Har det veldig, veldig bra for tiden. Nettopp flyttet til Oslo for sommeren ☀️

Så sjukt fin låt! Hva sa forloveden din Anna da hun hørte «Next to You»?

– Takk ❤️ Hehe, hun ble veldig glad. Vet at hun har hørt en del på den i skjul.


Topp tre kjærlighetslåter?

– Hmm, det blir veldig tett knyttet opp mot konkrete minner. Disse tre betyr mye for meg: Majical Cloudz – «Downtown», Amason – «Went to War» og Holy Other – «Yr Love»

Hvordan føles det å være broren til Sigrid om dagen?

– Det er utrolig stas! Jeg er veldig stolt av Sigrid og alt som skjer. Men jeg har hørt på låtene som har blitt sluppet i ett år allerede, så de visste jeg jo at var dødsbra 🔥

Vi har skjønt at du bor sammen med Anna og Sigrid. Hvordan er dynamikken der?

– Vi har faktisk bodd sammen i to år allerede ✌️ Anna og Sigrid har blitt bestevenninner uavhengig av meg, så det funker veldig bra. Og Sigrid og jeg har faktisk aldri kranglet noe særlig. Med unntak av når vi prøver å kaste de gamle, stygge tingene hennes.

LA morning ⭐

Et innlegg delt av Tellef Raabe (@tellefraabe)


Hvilke andre norske artister hører/heier du på?

– Jeg har hørt mye på Commonplace i det siste, også heier jeg veldig på Bergensrapperen Action the Man. Låten hans «Rusproblem» er forøvrig en dødsbra kjærlighetslåt! Også hører jeg masse på Sigrid sine demoer.

På Facebook-en din står det at du avsluttet skolegangen i dag. Gratulerer! Hvor går veien videre?

– Hehe, jo, på en måte! Jeg har tatt en del studiepoeng, i alle fall. Jeg blir i Oslo i sommer, også skal jeg bruke en måned i Milano på å skrive ny musikk på sensommeren. Etter det vet jeg ikke helt hva som skjer enda, men krysser fingrene for et nytt utenlandsopphold 🎶

Se også: WOW! Sigrid hos James Corden og The Late Late Show 😭😭

Les mer