Hopp til hovedinnhold
FIFTY SHADES OF PETTERSEN (CAROLINE/UNIVERSAL)

♫ Norsk førpremiere: Atle byr på snuskete R&B ?

Norge har – tragisk nok – ikke så mange R&B-aktige popgutter som synger sensuelt om samleie. Atle Pettersen har dog lagt både rocken og etternavnet på hylla, og serverer i dag en saftig singel om å være uskikkelig.  Hør snikpremiere på «Misbehave» nedenfor. 

Jeg vil karakterisere denne som en mørk, myk og over gjennomsnittet sexy låt, men med et hardt drop som slår deg rett i trynet. I motsetning til forrige singel er denne låta mer i et R’n’B landskap når det kommer til sound og tematikk, forteller Beat for Beat-programlederen lurt til 730.  – Det er også en låt hvor jeg utfordrer stemmen min, og det blir meget interessant å synge den live… Innså hvor vanskelig jeg hadde gjort det for meg selv da jeg begynte å øve den inn for live, avslutter gladlaksen med glimt i øyet.  Lukk øynene og glem Gullrekka et øyeblikk… Dette kunne nesten vært Zayn? 

«Misbehave» er skrevet av Atle Pettersen og Kristoffer «Erik og Kriss» Tømmerbakke. Grammy-nominerte Christian Davies (Snoop Dogg, Lil Wayne) står for produksjonen. Fredag kveld kjører Atle live-premiere på «Misbehave» på TV 2-programmet St. Hans-fest fra Telemark. Tune inn klokken 20:00! 

Se også: CLMD, Justine Skye og Jesper Jenset drar til fremtiden

Nyeste saker fra 730.no

Les mer