Hopp til hovedinnhold
HEI ANE! (KRISTINA LANG-REE)

♫ Norsk førpremiere: Ane ringte eksen 112 ganger

HEI ANE! (KRISTINA LANG-REE)


Ane Finstad alias Ane.Fin kommer fra Horten og har drevet med musikk siden hun var 4 år gammel. Vestfold-jenta har også koret litt for diverse norske rappere, og i 2006 var hun deltager i den norske kulturskatten MGPjr. 

Her sang hun om hjertesmerte allerede som 15-åring:

Nå er Ane klar med «Fast i deg», som hun skrevet sammen med Halvor Folstad fra Skinny Days.

Debutsingelen handler om å sitte fast i en relasjon, og Ane.Fin tror at det er noe mange kan relatere til.

– «Fast i deg» er nok ikke en typisk kjærlighetslåt. Den handler om noe som er feil, men som man likevel ikke klarer å gi slipp på. En kveld ringte jeg for eksempel eksen min 112 ganger –det er helt sykt, jeg klarte ikke stoppe og ble mer frustrert for hver gang det brøt. Selv om de fleste ikke ville gått så langt som å ringe eksen 112 ganger, tror jeg mange kan kjenne seg igjen i det å sitte fast.

Råfine «Fast i deg» er ute overalt på fredag, men fordi Ane er en real godsnute lar hun 730s lesere streame den noen dager i forkant. 

Sjekk ut førpremieren her (klikk «Listen in browser» hvis du er på mobil): 

 


Hei, Ane! Grattis med slipp – hva (eller hvem) handler «Fast i deg» om?

– En eks-kjæreste jeg hadde en gang, som det var veldig, veldig vanskelig å gi slipp på. Og selv om det ikke er sånn rent fysisk, så kjentes det faktisk ut som at noe hang fast i meg.

Å ringe eksen 112 ganger på en kveld er litt meget. Hva skjedde?

– Jeg hadde vel drukket litt mye, da. Når man ikke forholder seg til et brudd, men bare kjører fort videre, så dukker mange følelser opp. Da mister man litt selvkontroll, kanskje. Synes vel selv at det var en god tid å ta kontakt på, og så er jeg ganske sta – så da jeg ikke kom igjennom ble det liksom min mission for kvelden.

Hva sier eksen din om låten?

– Det vet jeg ikke! Haha. Gjerne ta kontakt med meg om noen hører noe.


Hva er det beste med Horten?

– Vervenfestivalen! Det er noe absolutt alle burde få med seg. Og de som jobber med kulturlivet i Horten er verdens beste folk. I tillegg så er det jo så fantastisk vakkert med kysten. #hortenlove

Topp tre artister fra Horten?

Larsiveli, girl in red og Svein Finstad (pappa).

Hvordan ser resten av 2019 ut for deg?

– Masse, masse, masse musikk! Gleder meg til å samarbeide med mange flinke folk og ikke minst spille flere konserter.

Se også:  – Jenter er så vakre at det gjør vondt 💔

Nyeste saker fra 730.no

Les mer