Advertisement

♫ Norsk duo hyller gråtefjeset til Kim Kardashian

29. des 2018 kl. 00:00

HVORFOR GRÅTE SOM KIM NÅR DU KAN SMILE SOM KANYE? LASSE TIL VENSTRE, BENJAMIN TIL HØYRE. TROR VI. (EPIC OSLO)

Norsk Davai er den mest suksessfulle duoen du aldri ville kjent igjen på gaten. Men kanskje endrer det seg i 2019?

Etter å ha produsert en drøss med russelåter slo Benjamin og Lasse seg i fjor sammen som duoen Davai. Debutsingelen «Replay» (en cover/remix av Iyaz-låten fra 2009) har streamet over 50 millioner ganger (!), mens oppfølgeren «Loco» straks runder 10 bananer hos Spotify. 

Nå er de klare med den popkulturelle pop-singelen «Cry Like Kim K», en slags hyllest til Kardashian-hertuginnen. Davai får god vokalhjelp fra det svenske stjerneskuddet Lisa Ajax og britiske Call Me Loop. 

Hør her: 

Hei gutta! Hvordan ble dere en duo? 

Benjamin: – Vi møttes på en fest hos en kompis for mange år siden og fant tonen, begge gjorde litt musikk på promperommet og til slutt prompa vi sammen istedenfor! 
Så koselig! Kan dere fortelle én ting om hver av dere som folk bør vite? 

Benjamin: – Jeg er så mye mer nørd enn folk aner.. Jeg kan sitte å se på Runescape-tutorials på YouTube selvom jeg ikke er interessert, for knowledge shamener? Og jeg er svak for altfor dyre klær! 

Lasse: – Har ikke gått på langrennski på 10 år, men fikk ski til jul i år, så nå skal det gås!
Debutsingelen deres «Replay» har streamet over 50 millioner ganger. Det var vel som forventet? 

Lasse: – Er du gal? Det er slike tall som de «store gutta» er oppe og nikker på, vi hadde aldri trodd det kom til å skje oss, hvertfall ikke i første runde!

Hvordan tror dere Kim Kardashian reagerer når/hvis hun hører «Cry Like Kim K»?

Benjamin: – Ehmm break the internet.. Har vi flaks digger hu den og reposter den (fingers crossed)! Hater hu den så… søksmål? Auch.

Lasse: – Håper hun viser den til Scott, han er sjeef!

Haha, Lord Disick kommer sikkert til å elske den. Men hvis dere skulle laget en lokal versjon, hvem hadde blitt norsk erstatning for Kim K? 

Benjamin: – Helt ærlig, jeg føler ingen i Norge kan sammenlignes engang selvom alle prøver å se ut som hu på instagrammen sin. Det er attituden og alt, hu er full pakke og fortjente derfor en egen låt!
Sant. Er det noen norske artister dere drømmer om å jobbe med? 

Lasse: – Jeg er veldig imponert over en del folk som jobber bak spakene i Norge om dagen, så er vel nesten flere der jeg kunne tenke meg å jobbe med enn «artister» folk vet hvem er.

Benjamin: – Alf Prøysen, definitivt, på noe 808 og trap hi-hats! Neida.. hm har i det siste hørt mye på Wonder the Boy og digger tingen hans, men om det ville passet vår type sound vet jeg ikke enda.
Verdt et forsøk, si! Hva er planen for 2019? 

Benjamin: – Sørge for å bli nevnt i VG på lik linje med Alan Walker og Kygo SKRRRT!

Lasse: – Ellers gønne på med nye låter og endelig vise folket hva vi er gode for. Kanskje noen live-shows, hvem vet?

Se også: Lisa Ajax teamet opp med en annen norsk hunk i 2017