Hopp til hovedinnhold
MALT AV ARTISTEN SELV <3 (LILLIAN HALIMA/UNIVERSAL/DEF JAM)

♫ Norsk debutant som holder det ekte: Møt Lil Halima (19) ✨

NÅR DU BÅDE ER KUNST OG KUNSTNER (JACOB LANDVIK)

Etter å ha signert med Universal Music/Def Jam i august er Lil Halima endelig klar med debutsingelen!

Den driftige 19-åringen har skrevet og co-produsert «Abstract» selv, i tillegg til at hun har malt coverbildet du kan se nedenfor.

– Det er viktig for meg å skrive, synge, produsere og lage visuelle ting selv, for hvis ikke kan jeg ikke være sikker på at det blir slik jeg vil ha det, forteller Lillian.

– Jeg hadde fullført videregående og var veldig klar for tiden foran meg. Jeg har alltid visst at musikk var greia mi, men noen ganger i løpet av oppveksten har jeg tenkt at jeg må bli noe annet fordi samfunnet bygger opp til det. «Abstract» er for de som velger annerledes og ramler utenfor A4-boksen som er forventet av deg i en sånn periode, sier Bardu/Oslo-artisten om debutsingelen.

Fortsetter nedenfor


MALT AV ARTISTEN SELV <3 (LILLIAN HALIMA/UNIVERSAL/DEF JAM)

Troms-jenta slipper samtidig musikkvideoen til «Abstract», og forteller at det er viktig for henne å holde ting ekte.

– Når det kommer til både musikken og musikkvideoen min, vil jeg holde alt så ekte som mulig. Derfor ville jeg ikke at det skulle se for «gjort» ut på en måte, men mer hverdagslig.

– I videoen ser man ulike ting ungdommer som driver med ting som kanskje ikke er helt det vanlige. Alt fra å drive med motorsport til lillebroren min oppe i Nord-Norge som vil satse basketball. Jeg håper folk liker at den er ekte og realistisk og at jeg valgte å ikke være/se ut som jeg ikke gjør på en vanlig dag. Og myyyye viktigere enn musikkvideoen og alt så håper jeg noen det ute liker sangen min veldig<33

Se og hør Lil Halimas «Abstract» her:

Se også: Sonny Alven og Lil Halima tolker Karpe, Arif og Unge Ferrari

Les mer