Hopp til hovedinnhold

♫ Norges neste Sandra Lyng?

Nannestad-jenta Silje Kjelsrud kaller seg enkelt og greit bare Silje, og studerer for tiden ved LIPA aka Paul McCartney-skolen i Liverpool. Om et par måneder er hun ferdig utdannet superstjerne (nesten), og satser på å erobre verden med sin deilige popmusikk. 

Nå slipper den usignerte 23-åringen sin tredje singel «Good Girl», hvor hun synger at hun ikke lenger er en snill pike. Vi heier ekstra på dyktige jenter som gir ut musikk uten et stort selskap i ryggen, og ser ikke bort fra at Siljes karismatiske vokal kan gi henne en karriere.   

Hør premiere på singelen «Good Girl» nå, og se vår korte prat med Silje under. 

Gratulerer med singelslippet! Hva handler «Good Girl» om?

– Tusen tusen takk for det! Dette har jeg gledet meg veldig lenge til. Alltid litt skummelt, men veldig moro å endelig få vise frem hva jeg har jobbet med i sommer og høst. Låten handler om å gjøre hva som man føler er best for en selv, og ikke alltid gjøre hva alle andre forventer at du skal gjøre. 

Kan du beskrive musikken din med én setning?
– Oppløftende kommersiell pop med europeisk innflytelse, tror jeg er ganske innafor.

Fortsetter under 


Kan du fortelle en fun fact om deg selv?


– Min favorittfilm siden jeg var 10 år er Dirty Dancing.
 

Hvilke norske artister ser du opp til?

– Jeg har alltid likt Lido Lido, men etter at jeg så ham varme opp for Beyoncé, så ble jeg utrolig stor fan. Det var en veldig kul opplevelse, og kjente at jeg var veldig stolt av at han er norsk. Jeg synes at det nye soundet til Sandra Lyng er veldig kul, særlig «Don’t Care». Låtskrivingen og soundet til Ask Embla (Ina Wroldsen) er utrolig bra, og Gabrielle er bare superkul!

Fortsetter under

Hvordan er livet på LIPA

 Livet på LIPA er veldig bra! Vi har veldig mye fritid nå det siste året, så vi kan konsentrere oss om prosjektene våre, så det er utrolig moro. Det gjør at jeg kan ta med bandet mitt over til Norge, sånn som denne uken, og feire singelslippet med en konsert på Wergelandshus ved Eidsvollsbyggningen. Vi skal også spille konsert på selve 17. mai på Eidsvollsbyggningen, så det gleder vi oss veldig til! 
Hva er det beste som kan skje i 2015?

– At Katy Perry varmer opp for meg! haha, neida. Jeg flytter hjem igjen til Norge i mai og satser alt, så det beste som kan skje er at min musikk når ut til et større publikum og får oppmerksomhet fra bransjen.


Nyeste saker fra 730.no

Les mer