♫ Norges mest følsomme 16-åring?

23. apr 2018 kl. 00:00

Låt for låt med emo tenåring.

Et innlegg delt av wonder the boy (@wondertheboy)
Effektiv unggutt: Bare en drøy måned etter EP-slippet er Markus Røe alias Wonder the Boy (16)
allerede klar for å avslutte sitt October came too soon-prosjekt, oppfølgeren til
den suverene Soundcloud-EP-en Wonderland. (Som han skrev som 13-14-åring.)

Det nye settet rundes av med slipp av musikkvideoen til «4am Nights», passende nok sluppet 4 om natten.

Sjekk ut resultatet her:

Fordi kreditering er på sin plass… Videoen er laget av disse folkene: Michael Schult Ulriksen (photo/DP, production, editing)
Pernille Augusta Langvand Ottestad (production designer, editing)
Henriette Urke Kittelsen (main direction, art direction)
Silje Sørsdal (styling, art direction)
Anne Marthe Hansen (art direction)
Sarah Fjørtoft Jacobsen (art direction, editing).

Markus selv sier at hans seneste verk er det mest personlige hittil, samt at det høres ut som en tenåring som vet å ordlegge seg.

–– October Came Too Soon er meg på mitt mest personlige så langt. Det føles som høst og vinter og høres ut som en emo tenåring som er flink med ord.

Vi bad Wonder the Boy brekke ned EP-en låt for låt – lytt og les hva Markus sier om October Came Too Soon nedenfor:

«Dead & Alone»

– Jeg hadde en crush på en jente med pene tatoveringer. Og var veldig sint og trist, for jeg følte meg ikke som meg selv lenger. Hadde skrevet for mange gladsanger uten å mene det og ville egentlig bare rope ting.

«4am Nights»

Forelsket og usikker på meg selv. Inneholder et parti som kanskje er det beste arbeidet jeg har gjort rent vokalmessig, hvor jeg også sier at jeg vil dø. Gerald synger på outroen – det er jævlig pent.

«Babygirl»

– R&B! R&B! R&B! Denne sangen var på en måte starten på prosjektet, selv om vi lagde «Dead & Alone» først. Jeg elsker å spille den live.

«Coming Home Interlude»

– Lagde denne sangen i en session med Clairmont og Andréyun. André skulle egentlig være på andreverset, men det tok ham lang tid å skrive og jeg hadde mye å få ut så han lot meg kjøre solo. Det er kanskje favorittlåta mi på EP-en. Jeg får sagt mye.

«Love Witch Lullaby»

– En slags «Babygirl» del to. Produsert av utrolig flinke Marcel Basima, setter pris på at han lot meg være følsom og forelsket på greiene hans.

«My Name»

– Gerald viste meg denne beaten da vi satt i studio og loka en dag og den bare hørtes ut som en outrolåt. Beaten i seg selv het bare «Cez» før vi skrev noe på den, så shoutout Ole Torjus og Kristoffer <3

Se også: Julie Bergan brekker ned albumet for 730