Hopp til hovedinnhold
Dobbelt opp fra nykommere og veteraner.

♫ Nord-Norge x Bergen: Joddski, Klish og RSP går i bakkenJODDSKI GÅR I
MOSVOLDDALEN BAKKEN (YLTV)


Etter et par år med pause kom Jørgen Nordeng, aka Jørg-1, aka Joddski i fjor tilbake på scena igjen, og Meløyfjerdingen har på kort tid rukket å slippe både dokumentarfilm om den vanskelige tiden, i tillegg til albumene Bygdedyret og gjestfrie Han Far.


Dette tok kanskje hardt på, da Nordeng og to av de andre representantene fra den såkalte Nord-Norge-bølgen nå går rett i bakken. Om Nord er det nye Bergen, er det i alle fall ikke ferske navn vi snakker om her. Joddskis gamle erkerival RSP fra Harstad debuterte nemlig live på National Rap Show allerede i 2001, mens tromsøværing Klish har rukket å slippe nok låter til å pensjonere seg.


Fortsetter nedenforPUT SOME RSP ON MY NAME (YLTV)
Dette hindrer heldigvis ikke trioen i å gå sammen om å levere en rykende fersk remix på Dårlig Vane sin undergrunnshit 
Gikk i Bakken. Vestkyst-gjengen reiv kanskje ned Slottsfjell i går, men bør bunkre seg under den mektige NMG-paraplyen for flammeregn fra nord.

Dårlig Vanes egne Lars-Kristian Holme er dog ikke bekymret for nordavinden, snarere tvert imot.– Dødsfett at veteraner fra Nord kjører seg opp på en remix av VÅR låt. Alt for oppsig å se at det er så mye interesse rundt låten og enda fetere at folk vi har hørt på lenge legger sitt eget preg på greia, forteller en gira Holme.Gikk i Bakken – Nordmiks er ute på alle digitale medier i dag og i samarbeid med den unge regissøren Tristan Troy Rasay kan gutta fra toppen av landet gi oss levende bilder signert YLTV.Se videoen til «Gikk i bakken – nordmix» her: 

Bonus! 
 


Det stopper selvsagt ikke her, da Joddski har dratt med seg NMGs gateflamme Jonas V, i tillegg til Hortens egne Larsiveli fra Skogslosjen for en remix av Han Fars
Poenget. Som i originalen dukker også Tromsø-crooner Frode Larsen fra landsdelens soulflaggskip The Band Called Oh opp på refrenget. Video til denne kommer neste fredag, også den via YLTV og Rasay. 

Se også: Aldri for mye med Sushi & Kobe

Les mer