♫ Norah Benatia (20) byr på GIRLPOWER

16. mai 2017 kl. 00:00
LITT STILIGERE ENN DE FLESTE: NORSK-ALGERISKE NORAH HAR OGSÅ BODD I FRANKRIKE (FOTO: JOHANNA SIRING, STYLING: HODO MUSA)

LITT STILIGERE ENN DE FLESTE: NORSK-ALGERISKE NORAH HAR OGSÅ BODD I FRANKRIKE (FOTO: JOHANNA SIRING, STYLING: HODO MUSA)

Norah Benatia alias det beste som har kommet fra Idol på gud vet hvor lenge er endelig tilbake!20-åringen med den store stemmen pangstarter våren med «W.O.M.A.N», en låt som kanskje ikke overraskende hyller kvinnen. 

«W.O.M.A.N» er skrevet av Norah Benatia sammen med stjernelaget Amina Sewali, Mugisho, Thomas Kongshavn og Kim Ofstad. De tre siste har også produsert låten. 


Hør ferske «W.O.M.A.N» og se vår prat med kule Norah nedenfor <3

Hei Norah! Hvordan har du det?

– Hei! Jeg har det super fint, sååå deilig å være tilbake med ny musikk! 

Så kul låt a gitt. Hva er det du vil formidle med «W.O.M.A.N.»? 

– GIRLPOWER. Jeg ville bare lage en oppmuntrende låt. Det å være kvinne i dag er jo fortsatt ikke det mange tror, så jeg blandet klisjéer og karikaturer, med realitet og ironi. Men jeg ville også at det instrumentale skulle være oppmuntrende og fengende, at man får lyst til å sprette opp og danse, at man føler seg sterk og selvstendig, uansett hvilket humør man er i.

Hvordan vil du selv beskrive sounden din? 

– Hmm… Tja, kanskje som noe groovy-funky-pop? Jeg liker alt for mye forskjellig musikk til å være «trofast» til en sjanger, og dessuten vil jeg ikke se ting på den måten. Men akkurat nå ville det vært funk, pop, neo-soul, hip hop, jazz – og meg i midten. 

Saken fortsetter nedenfor

Et innlegg delt av Norah Benatia 👽 (@ellaswingsgently)


Topp tre kvinner akkurat nå? 


– Grace Jones
Iman Meskini
Beyoncé <3 (hehe) 

Hva har du gjort på det siste året?   

– Jeg har prøvd å bruke tiden min ordentlig. Når man kommer ut av et tv-show så blir det på en måte litt «motsatt vei» å vokse på, så jeg har først å fremst trengt tid på å møte folk jeg virkelig fikk en bra connection med i studio. Jeg visste sånn ca hva slags musikk jeg ville drive med, men det var vanskelig for meg å sette ord på det, og å finne de riktige ordene for å beskrive sjangeren på. Det er det på en måte fortsatt, men jeg føler «W.O.M.A.N.» traff blink. Så det siste året har jeg vært i studio, blitt bedre kjent med den norske musikkbransjen, men også meg selv. 

Har du noen kule planer for sommeren? 

– Forhåpentligvis blir det noen kule sessions og mer musikk! 🙂   
Se også: Kaja Gunnufsen på kjøpesenterturné 🙂