Hopp til hovedinnhold
<3 (PRIVAT)

♫ Nora Toure (17): – Folk sier jeg bør bli mer mainstream

<3 (PRIVAT)

Om to uker slipper Oslo-jenta Nora Toure den fjerde delen av sin afrotrap-serie. Låten er derfor ikke å finne på Spotify, TIDAL osv nå, men har førpremiere via YouTube og 730 søndag kveld. 

Del fire har fått navnet «Temperament», og viser ifølge 17-åringen at hun har blitt bedre med tekstene. Hun får dog høre at hun bør switche sjanger, og heller gå mer mainstream…

I de siste månedene har jeg jobbet veldig med å forbedre tekstene mine, og sangene mine. Jeg har fått høre alt fra at jeg virkelig er talentfull, til at jeg burde slutte med afro-musikk og bli mer «mainstream», forteller Nora til 730. 

– Det sangen handler om er at jeg heller vil drive med det som fikk meg til å starte musikk, enn å forandre det som er unikt med meg selv for å «passe inn» i musikkbransjen. Det er veldig viktig å få inspirasjon fra andre og prøve nye ting, det skal jeg helt garantert, men jeg skal absolutt ikke miste meg selv. 

– Jeg har med de sykt flinke danserne TRC dancecrew med i videoen som virkelig ga den spice. Og den er filmet og regissert av Erik Carswell! 

Se premiere på LayteBeats-produserte «Temperament»: 

Se også: Afro trap part 1 + MGPjr-ønskereprise

Nyeste saker fra 730.no

Les mer