Hopp til hovedinnhold
S

♫ Nonstop action! Kliss ny video fra Sigrid ?

IGRID MED LEKEN VIDEO TIL SUCKER PUNCH, PRODUSERT OG REGISSERT AV AB/CD/CD. (?: RENATE TORSETH, DET NYE)Bare i løpet av det siste året har Sigrid vunnet en gjev BBC-pris, annonsert at hun skal på turné med Maroon 5, og vært musikalsk gjest på både The Graham Norton Show og Jimmy Fallons The Tonight Show.  Begge de sistnevnte programmene sees av millioner av mennesker. Siggen fra Ålesund… Hun leverer <3
Tidligere denne måneden slapp hun enda en vindunderlig låtog i dag er tilhørende musikkvideo ute. Det skjer mye greier i den visuelle utgaven av «Sucker Punch» – men på den gode måten. 730.no tok en prat med griseflink 22-åring: Hei, Sigrid! Hvordan har du det om dagen?

– Hallais ? E e i studio så det e nice. Turnéstart i England om ei uke!

Du slapp «Sucker Punch»-video i dag! Tjohooo! Beskriv den med tre ord?

– Jess! Den e 1. Rask 2. Lol 3. God s.

Nå er det bare en snau måned igjen til du skal møte dronning Elizabeth II av Storbritannia. Hva er det verste som kan skje?

– Å, herregud, det har e ikkje tenkt på. Før no. Nei, mye å velge mellom… E kan jo finne på å begynne å fortelle om korfor Ålesund e mye bedre enn London.

… Og det aller beste? – At ho sir se enig i at Ålesund høres fint ut og at ho vil komme på besøk.

Hva savner du mest med Ålesund når du er ute og reiser?

– E savna familien min, naboane mine, den friske lufta, Ocean Sound Recordings og gjengen på Giske, pianoet hjemme i stua, Sunnmørsposten i papirutgave… Men e passa på å snakke om Ålesund i hvert intervju sånn at e alltid e litt hjemme.

Hvilke norske artister er du fan av?

– I det siste har e hørt mye på Fay Wildhagen og Emilie Nicolas! Veldig kult med alt som skjer med Girl in Red, og den nye låta til Konradsen e digg. ?

Se rask og lol «Sucker Punch»:

Bonusvideo av Sigrid som overrasker fans:

Les mer