Hopp til hovedinnhold
Norsk premiere: – Tenk så chill det er å være død!

♫ Musikalsk moshpit fra Wonder The Boy (16)

im a motherfuckin flower boy

Et innlegg delt av wonder the boy (@wondertheboy)


For et drøyt år siden slapp Markus Røe aka Wonder The Boy den sjukt fine EP-en Wonderland, har du ikke hørt ennå bør du klikke her asap. (Når skrev en 14-åring så mye fint sist? Vi bare spør.) 

Siden den gang har Røros-rapperen fylt 16 år, og er klar med ny EP allerede i høst. Mer om det hos 730 senere. 

I dag følger godgutten opp vårslippet «That’s Just the Truth» med et veldig annerledes spor. Soundcloud-singelen heter «What I’m Sayin’», og gjestes av den 18 år gamle drammenseren Benjamin Schandy alias Jimi Somewhere

Markus selv beskriver låten som en slags musikalsk moshpit.

(Begge tenåringene er for øvrig Vill Vill Vest-aktuelle, sjekk dem ut i september hvis du holder til på Vestlandet.) 

Lytt til verdenspremieren på Milo Orchis-produserte «What I’m Saying» feat. Jimi Somewhere her, og les hva Markus forteller om låten nedenfor:

Hei Markus!!!

– Wassuuuuup <3

Shit så hard låt, hvor ble det av den myke Markus?

– Jeg måtte la ham slappe av litt, han har jobbet så hardt på det nye prosjektet at han fortjente en pause. Slapp heller ut min indre moshpit real quick.

Hva handler «What I’m Sayin’» om?

– Den handler om mye rart. For eksempel at en av de kuleste folka jeg kjenner akkurat flytta til fuckings Israel. (Utrop til Noa <3) Og at Jimi får folk til å slikke føttene sine. Også sier jeg noe om at man må elske seg selv for å forstå hva jeg snakker om, så kanskje det er derfor dere lurer? Har 730 problemer med selvtillit?

Hva er det beste og verste med Benjamin alias Jimi Somewhere?

– Det beste med Benjamin er hvor sykt kreativ han er på alle områder. Han slapp akkurat en punk rock EP, liksom. Det verste er at hans vers var kulere enn mitt på låta her :/

Fortsetter under


…Og hva er det beste og verste med å være 16 år?

– Det beste er at det fortsatt er lenge igjen til jeg dør. Men det verste er også at det er lenge igjen til jeg dør. Tenk så chill det er å være død! Du trenger jo ikke tenke på noe lenger, bokstavelig talt.

Hvordan blir EP-en? Vi gleder oss veldig.

– Den blir nok ikke like moshpitverdig som den låta her. Men den blir kanskje litt fin. Kanskje litt trist. Kanskje litt glad. Kanskje litt musikalsk. Det er egentlig hemmelig. Hysj.

Har du ellers noe på hjertet?

– Ja! 19. august (neste lørdag, faktisk) skal jeg og kollektivet mitt KOSLIH ha vår egen kveld på Provincialen i Trondheim og jeg synes alle skal komme dit og danse. Skal også spille i Oslo 26. august på festivalen til Haralds Vaffel <3 Så vi snakkes snart, folkens. Enda mer musikk rett rundt hjørnet ;))

Klem, Wonder The Boy

Se også: Cezinando på samisk <33

Nyeste saker fra 730.no

Les mer