Hopp til hovedinnhold
MMMMORGAN (UNIVERSAL/DANIEL HJORTH)

♫ Morgan Sulele: – De peneste jentene er de jentene som ikke vet at de er pene

MMMMORGAN (UNIVERSAL/DANIEL HJORTH)


Det er få artister i Norge som er like populære som Morgan Sulele. Hjerteknuseren har 50 millioner streams hos Spotify, og har siden mai i fjor drøyt nok ligget 54 uker på VG-lista Topp 20. (Ja, matematikken er korrekt. Flere singler.) I dag er han klar med ny reggae-inspirert singel, produsert av Magnus Bertelsen og Erik Fjeld.

Den ferske låten kan lyrisk minne om One Directions første banger «What Makes You Beautiful». Den handler også om usikre jenter som ikke vet at de er pen, men det er det som gjør dem pene, da.

Du ekke typen som er høy på’ræ sjæl
Ekke den som skryter av hvor fin du er
Men, det beste med deg er at du ikke ser det selv

For hvis du bare hadde sett hvordan jeg så deg
Da hadde du nok fått litt sjokk
Men du gjør det så lett å se, ekke noe å si på det
Gjør det så lett, men du ser det ikke selv


Lytt til «Din sang» og les vårt mini-intervju med Morgan under.

Det beste med dama du synger om er at hun er fin uten at hun ser det selv. Hvorfor er dette så bra?

– Ofte er det «stille vann som er dypest» og man trenger ikke alltid å skrike høyest eller gå med de drøyeste klærne for å få den oppmerksomheten man fortjener.

Er jenter med for mye selvtillit litt turn-off?

– Ikke nødvendigvis. Det kommer helt an på hvordan man utnytter den selvtilliten man har. Noen bruker den på en ekstremt bra måte, mens noen blir ganske ufordragelig. Men nei, ikke nødvendigvis.

A photo posted by Morgan Sulele (@morgan_sulele) on


Er du omtrent like dritsøt og romantisk i virkeligheten som på dine sanger?

– Det er jeg faktisk! Men jeg er litt i overkant romantisk type også da. Det skal sies. Prøver å jekke meg ned litt egentlig.

På ett år har dine låter ligget i topp 20 på VG-lista i 54 uker, med over 50 millioner streams. De fleste norske artister slipper musikk som få bryr seg om, men du treffer stort sett blink. Hvordan kan andre norske artister knekke Morgan-koden?

– Det her finnes det ikke noe fasitsvar, men jeg er opptatt av melodier som folk nynner på med en gang, og jeg er heller ikke opptatt av kompliserte temaer i tekstene mine. Ting skal være litt direkte og uhøytidelig. I hvert fall nå som det er sommer!

Se også: Verden tror Fifth Harmony-låt er Kygo-kopi… Gjett hvem som laget den 💁

Nyeste saker fra 730.no

Les mer