♫ Miley Cyrus synger for frigjøring av brystvorter

15. des 2014 kl. 00:00
(TWITTER)

(TWITTER)

Det er kanskje ikke helt innafor å si det, men vi savner Miley Cyrus litt. Selv om 22-åringen deler skrullebilder på Instagram daglig får hun ikke samme oppmerksomhet som tidligere – og det er kanskje like greit. 
 
Det artige er at folk glemmer at søster Cyrus can sang, noe hun igjen beviser i soundtracket til komedien Free The Nipple. Filmen er regissert av Lina Esco, som startet bevegelsen som kjemper for å «likestille» menns og kvinners brystvorter. (Støttet av blant annet Lena Dunham, Cara Delevingne og Rihanna.) 

Free The Nipple kom på utvalgte kinoer i USA denne helgen, se trailer

Fortsetter under

(Side note fordi 730 er en blogg: Det er jo litt rart at kvinners brystvorter – som har en reell funksjon utover det seksuelle – blir sensurert og slettet fra sosiale medier og Internett generelt. Mens mannens versjon, som tross alt ikke gjør noen nytte for andre, får vises frem i all sin ikke-eksisterende prakt.) 

Uansett! Låten Cyrus har valgt til soundtracket er Melanie Safkas dritfine «Look What They’ve Done To My Song, Ma». Som passer Mileys stemme perfekt, hun er kanskje aller best når hun synger country-ish. (Ref. «Jolene», f.eks.) Miley skal ha spilt inn låten på bare to takes, og høres råbra ut. 


Hør studioversjonen fra filmen, og se live-snutt fra 2012 under: 

Les mer om filmen Free The Nipple og regissør Lina Esco hos Variety

Se også: Miley Cyrus var flink og festlig i Telenor Arena (se bilder)