Hopp til hovedinnhold
WYTE, PIZZLE OG UNGE ØRNES (HYPNOTIZE MINDS, KNIRCKEFRITT, MOSVOLDDALEN)

♫ Memphis-gutt med OnklP & Joddski via Molde

WYTE, PIZZLE OG UNGE ØRNES (HYPNOTIZE MINDS, KNIRCKEFRITT, MOSVOLDDALEN)

Etter singelen med Jim Jones fra Dipset så vender Kholebeatz snuten til Sørstatene og teamer opp med Lil Wyte; rapperen som hang med den en gang så beryktede Three 6 Mafia (hvor Juicy J var medlem).

Throwback:

Wytes kliss nye singel og video:

OnklP og Joddski er også med på den norske singelen, som passende nok heter «Still Sippin’».
 
Hør den nedenfor praten med Molde-produsenten og Bodø-ringreven.


– Jeg har lenge vært fan av Lil Wyte, verdens feteste white-trash-rapper i mine ører, så jeg tok kontakt og viste til Project Pat-låta jeg produserte, sier Kholebeatz til 730.
 
KHOLEBEATZ (MAKE IT)
 
– Lil Wyte leverte et fett vers hvor han hyller Tennessee og sin nylig avdøde kompis Lord Infamous.


Joddski sier at han digger produksjonen til det norske arbeidsjernet.


– Jeg liker spesielt gitarsoloen som sender tankene til gammel 8Ball& MJG, et av mine virkelige favorittband siden midten av 90-tallet. Jeg er jo selvsagt enormt begeistra for Three Six Mafia (eller Free Sex Mafia som Dagbladet eller noen klarte å kalle dem), så å få spytte på samme låt som Lil Wyte kunne jeg ikke la gå fra meg. Jeg inviterte med OnklP, som var den jeg følte best kunne komplimentere denne.


– Pål og reflekterer vel begge over våre respektive «hjembyer» Bodø og Lillehammer, i tillegg til våre adopterte hjemby Oslo. Jeg snakker også om min avdøde partner Mad Dada, som døde før han rakk å gi ut noe plate, men som Jan Steigen og jeg blant annet hadde band sammen med på 90-tallet.


Låta er hentet fra Kholebeatz’ kommende album Factory Sealed IV.


Moldenseren er også aktuell med «Buck Up!» med kanadiske
Pimpton. Se videoen via
Vice.
 
Hør «Still Sippin» her:

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer