♫ Matoma teamer opp med britiske stjerner

24. okt 2016 kl. 00:00
GLOMMA-GODGUTT MED UK-HELTER (WARNER, UNIVERSAL)
GLOMMA-GODGUTT MED UK-HELTER (WARNER, UNIVERSAL)


Hele Englands The Vamps og hele Norges Matoma er ute med singelen «All Night».


Hør den nedenfor!


Tom forteller 730 at han er både gira og stolt over låten, som han allerede har fått solid respons på.


– Den handler om å finne en person som gjør at man føler seg uovervinnelig og kan gjøre det man vil. Den siste måneden har jeg spilt og testet den ut på en utsolgt USA-bussturne, som har tatt meg fra øst til vestkysten. Reaksjonene har vært virkelig helt fantastiske fra menneskene som har vært på konsertene mine, sier Matoma til 730.


– Forrige helg fikk jeg spilt den for 1600 mennesker i San Francisco og 1100 mennesker i Los Angeles og det var helt fantastisk. Jeg håper alle vil like låten like mye som jeg likte å lage den. Låten er annerledes og har et nytt Matoma-sound, men jeg føler det er viktig for meg som artist å alltid utvikle seg sonisk.


Hør Matoma & The Vamps «All Night» her:

Singelen er nå B-listet hos BBC Radio 1, samt i rotasjon hos flere andre store stasjoner i UK.


Kvartetten The Vamps har tidligere tatt #1 i England med Bruno Mars
og en annen nordmann


Se også:
The Vamps feat. Shawn Mendes & Brooklyn Beckham (VIDEO)