Hopp til hovedinnhold
LEMAITRE/MODELLENE KETIL OG ULRIK (JETON KACANIKU)

♫ Lemaitre: – Jay Z var ikke tilgjengelig

LEMAITRE/MODELLENE KETIL OG ULRIK (JETON KACANIKU)


Når Lemaitre ikke reiser jorden rundt og gjør konserter, så pendler de mellom studioer i Los Angeles og Oslo. Jaggu har dette blitt til enda en råfin EP fra den elektroniske superduoen.

730 huket tak i Ulrik, som forteller oss om hva de serverer. (NB! Han er litt nerdete i starten.)

Hør låtene nedenfor. Igjen: RÅBRA.

«High Tide»

– Denne sangen går i 153 BPM med et shuffle-pattern, som gjør den ganske annerledes enn ting vi har tidligere hvor det som regel har ligget mellom 105-127 BPM. Lars Horntvedt spiller også deler av blåserne der!

Wait»

– Det er den første sangen vi har laget med noen andres vokal på. Vi hadde lyst til å lage en klassisk discolåt og følte
det passet bra med no’ soulfull vokal
på refrenget.

«Go»

– Dette er kanskje den mest annerledes sangen på EP’en, med dobbeltempo på refreng og veldig synkopert, ganske rockeaktig beat.

«All I Need»

– Vi tenkte egentlig at denne skulle være en ren hip-hop-sang med bare rap. Men det tok lang tid før vi fant noen vi ville jobbe med som også ville jobbe med oss. Jay Z var ikke tilgjengelig, så vi hadde også ideer på vokaler underveis. Det ble en blanding av våre vokaler og Chucks.
Vi har har vært fan av Chuck Inglish siden The Cool Kids, og han er også en dope produsent. Vi ante ikke hva vi skulle forvente når vi skulle jobbe med Chuck, men vi hadde det kos. Han koste seg mest av alle med en bærepose med godteri og litt attåt. Og etter 10 timer i studio hadde vi et fett vers som vi er veldig fornøyd med.

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer