Hopp til hovedinnhold
NÅR DU ER KONGE MEN OGSÅ LITT DRONNING (ALVIN SANTOS FOR 730) 

♫ Lars Vaular har allerede sluppet ny mixtape

NÅR DU ER KONGE MEN OGSÅ LITT DRONNING (ALVIN SANTOS FOR 730) 

Etter tidenes Øya-seier er Lars Vaular allerede klar med ny musikk.

Mixtapen Loading…, som kom for nøyaktig en uke siden, følges enkelt og greit opp med Loading… 2. 


Her er det Vaularen har på hjertet akkurat nå:


Måtte gå til frisøren. Ba henne om å ikke klippe meg, bare ta nakkehårene – og for all del ikke vaske håret. Det ser bra ut nå. Meget bra. La meg ut med journalist Marius Asp på et Facebook-forum, han hadde gitt Sophie Elise sin nye singel terningkast tre, noe jeg ikke kunne akseptere. Fuck all your words, Marius Asp. Really, this ain’t a stand up show. 

Dro på meg brudekjolen, hadde de mintgrønne buksene Alva hadde kjøpt i en forstad utenfor Kyoto under for å kunne skifte fort til neste sang. Fløy høyt over publikum. Hvis du ser ned får du vondt i tærne, så jeg holdt blikket rett frem, rak i ryggen, stål i bein og armer. Kom på at jeg har glemt å laste opp Loading 2. Dro av meg brudekjolen, av med sikkerhetsselen, på med mintgrønn jakke. Girson kommer inn og drar på. Girson går ut. Store P kommer ut. Store P går ut. Kamelen kommer inn. Kamelen går ut. Unge Ferrari ruller inn og ut. Store P tråkker inn. Tredje skift. Av med mint, på med røde blondebukser av silke og matchende rød blondeskjorte. Fjerde skift. Av med røde blonder, på med joggedrakt, beholder den svette singleten. Inn med Sondre, champagne, klemmer.

Tilbake til garasjen.
 
Sak fra onsdag 9. august: 

Vi ba Lars Vaular om å brekke ned de seks nye sporene fra Loading…

Se hva bergenseren forteller om mixtapen nedenfor. 


1. «Håret e tebake» ble til ved at eg dro hjem til min tjommi moggger, og han og J Ramm holdt på å lage en beat, som jeg skreiv et kjapt vers til og spilte inn. Et par dager etterpå tok jeg med beaten til Bergen og skreiv resten av sangen der og spilte inn med min lydpartner Marty Brown fra Australia. 

2. «Loading beat 03» denne beaten er laget av s.one fra Bosnia, via min Balkan connect Leo Ajkic. Eg rapper ganske lavmælt på denne, og prøver ikke å gjøre så altfor mye annet enn å si et par ting og tang om hvor jeg er og hva jeg er.
3. «hot sauce» er en deilig sang om sterk sauce, produsert av moggger. Jeg så en dokumentar om en mann som var veldig stresset og han tok hot sauce på alt. Jeg gjør det egentlig ikke fordi jeg er stresset, jeg bare elsker hot sauce. Men jeg liker også å sjokke meg selv, f. Eks iskaffe er jo noe som er helt tåpelig å drikke, men det er digg. 

4. «ctrl alt del» eneste sangen som ble til i Oslo, selvom marty og jeg har jobbet den ferdig i Bergen. Fin blanding av Oslo og Bergen rappere, og king skurk stjeler vel showet med et par frekke manøvre her. 

5. «min feil» Nasrii er helt rå!! Han sendte meg originalen til sangen og jeg var på vei til studio så jeg spurte med en gang om jeg kunne lage en remix. Veldig fet låt! Tror det kommer mer kule ting fra den kanten.

 6. «loading beat 17» er platens andre bosniske beat, fra Encho. Her blir jeg litt nostalgisk og forteller litt om hvor jeg startet som rapper osv. Det har vært ti begivenhetsrike år, så får vi se om det blir ti eller 20 til.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer