Hopp til hovedinnhold
KAV I BLACK PANTHERS-JAKKE (INSTAGRAM)

♫ Kaveh rapper om vold mot kvinner

KAV I BLACK PANTHERS-JAKKE (INSTAGRAM)

Vold og seksuelle overgrep er i søkelyset som aldri før, likevel ser det ikke ut til å bli noe mindre av det. Dømte og anklagede artister, skuespillere og andre profilerte maktpersoner tilgis og hyllest fortsatt, selv om stadig flere står frem med sine historier. Dette vil Kaveh gjøre noe med.


Jeg opplever en økende normaliseringskultur av vold mot kvinner i
hiphop og dette er noe jeg vil ta oppgjør med, forteller Kaveh til 730.

Løkka-rapperen er nå klar med singelen «Loving Intrusion», som handler om nettopp vold mot kvinner.– Dette
er en låt som er dedikert til alle kvinner som går gjennom vold i
hjemmet og misbruk i et forhold. Dette er en av mine viktigste låter som
jeg har gitt ut så langt i min karriere, avslutter K.

Hør «Loving Intrusion» her:

Se også: Martin fra Dårlig Vane går solo

Nyeste saker fra 730.no

Les mer