Hopp til hovedinnhold
K FOR KROPP (SKJERMBILDE)

♫ Kaveh debuterer som AK47 og tar deg med på strippeklubb – se videoen

K FOR KROPP (SKJERMBILDE)

Det siste halvåret har Kaveh skapt overskrifter for helt andre ting enn musikken. Men musikk er alltid det sentrale i livet til den 24 år unge Løkka-rapperen, som i dag slipper nok en engelskspråklig singel. (Mens han lader opp til sitt neste store prosjekt.)

730 har premiere på musikkvideoen til «AK-47 Bitch», en snutt som ikke er for sarte sjeler.

Ikke på grunn av våpen (hvis du ser bort fra Kavehs biceps), men på grunn av kroppslige klipp fra strippeklubben Blaze i Oslo.

Se videoen nedenfor en kjapp prat med Kaveh – som heldigvis er like artig som han alltid har vært.

Baris-Kaveh er tilbake <3 Hvorfor laget du en video med såpass mye kropp og sex?

– Jeg jobber med å ferdigstille mitt neste prosjekt, i den anledningen trengte jeg en sexy club-låt. Jeg er en livsstilsnyter og det å dra på strippeklubber er en av mine favorittvaner. Jeg kjenner eierene på Blaze så jeg og Pål skøyt noen kule shoots rundt Grønland og i klubben til Mohammed. Tasty shit.

Absolutt. Hvordan tror du responsen blir?

– Jeg har en veldig sterk følelse på at låta blower opp. Den er ekstremt fengende og jeg håper den klatrer opp i de nordiske listene.

Hva legger du i tittelen «AK47 Bitch»?

– AK47 er mitt alias og navnet på mitt kommende prosjekt. A står for Allah, K for Kaveh og 47 for at I’ll be doing this shit till I’m 47 like Shawn Corey Carter. AK47 er en av verdens dødeligste våpen, og mitt eneste våpen er kjeften min. Shoutout til my Big Cuz Prinzzie som forplanta AK i hodet mitt.

Hvordan synes du det står til på den norske rapscenen om dagen? Har du noen favoritter?

– Helt ærlig jeg har distansert meg fra den nordiske scenen men det er mange nye youngins on the rise Nawaz, Prinzzie, Yomi, Temur ++

Det ble nylig mange medieoppslag om deg. Hva er konklusjonen her ifølge deg?

– Jeg elsker Drake. He’s my fucking jewish guy ye? Om spøken var drøy? Ja kanskje, men mediakoken var over the top. Og Twitter-accounten min er en spøk – jeg twitrer av og til når jeg har jetlag, er drita, fjern og shit. Ikke ta ting der altfor seriøst.

Den er grei. Hva er planene for høsten og 2019?

– Be for meg og min familie, holde med frisk og sunn, fokusere og jobbe mot å nå de største høydene i livet. World Take OVER!

Har du ellers noe på hjertet?

– Bitches i hjernen og dronninger i hjertet. K

Se premiere på Kavehs musikkvideo via regissør Paul Pioneer: 
Se også: Kaveh rapper om vold mot kvinner

Nyeste saker fra 730.no

Les mer