Hopp til hovedinnhold
WATCH THE THRONE (TEE PRODUCTIONS)

♫ Joddski og Tommy Tee gjør sitt største samarbeid hittil

WATCH THE THRONE (TEE PRODUCTIONS)

At Joddski og Tommy Tee er av den gamle skolen er like innlysende som at Kanye West er en god kjendis, men det gjør det ikke mindre interessant. Og like barn leker ofte godt sammen, noe Jørgen og Tommy er et godt eksempel på. 

De to norske hip-hop-ringrevene har vært i studio sammen mange ganger tidligere, men gir for første gang ut et ordentlig samarbeidsalbum. Platen har fått tittelen NRS, også kjent som forkortelsen til P3-showet Tommy har hatt gående i over 20 år. (National Rap Show, hvis det skulle være noe tvil. Lytt live hver fredag klokken 21-24.) 

– Klart jeg blir gira, å jobbe med Tommy Tee var som en fjern drøm da jeg som 14-åring sto på Rockefeller og overvar 5-årsjubileumet til hans nærradioprogram Strictly Hiphop. Ingen har betydd mer for norsk rap, og jeg har aldri jobbet med noen som har så mange og tunge referanser i uttrykket sitt, forteller Han Far ydmykt.Her er første smakebit fra NRS: «Æ e old school»: 


Og apropos Rockefeller:

4. november blander Joddski og Tommy Tee gammalt og nytt i Oslos egentlige storstue. Selvfølgelig med gjester og overraskelser, mail [email protected] med en låt du hadde likt å høre live, så får du kanskje en gjestelisteplass eller to. Vinnerne trekkes 30. oktober. 

Se også: Joddski prøver motvillig igjen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer