Hopp til hovedinnhold
BAD VIBES? ELLERS TAKK! (PÅL PAULSEN)

♫ Jesper Jenset vil bare ha gode vibber

BAD VIBES? ELLERS TAKK! (PÅL PAULSEN)

Etter å ha sluppet en av vårens beste musikalske overraskelser (alle sporene på EP-en er bra) er Jesper Jenset allerede klar med oppfølgeren. 

(Sover du fortsatt på musikken til Jesper Jenset, så er det altså på høy tid å våkne.) 

Moldenseren kickstarter det kommende slippet med en gladlåt om noe kjipt, nemlig «Bad Vibrations». Eller negativ energi, om du vil.

Jesper holder som vanlig kortene semi-tett til brystet, men forteller likevel litt om hvor inspirasjonen kommer fra. 
– Jeg vil ikke gi bort for mye om hva jeg tenker sangen handler om. Når jeg lager musikk ønsker jeg at lytteren skaper sin egen historie og knytter sine egne følelser til sangen. Men jeg vil bare si at det er noen mennesker som sprer for mye negativ energi. Noen ganger er det best å la det være og bare stole på seg selv, vi må alle gjennom de kjipe dagene for å komme oss til de gode. Merkelig hvordan ting vanligvis løser seg til slutt, sier den kloke 21-åringen.  


– Alt jeg skriver er basert på noe som har skjedd. Jeg setter meg aldri ned og bestemmer at jeg skal skrive noe fra livet mitt, men inspirasjonen må jo komme fra et sted?

Good vibes only – hør her: 

«Bad Vibrations» er skrevet og produsert av Jesper Jenset og Kristoffer Tømmerbakke, sistnevnte kjent fra de ikoniske norske duoene Erik og Kriss og GoToGuy. Som begge består av en Erik og en Kriss. 

Jesper forteller at det ferdige resultatet faktisk ligner førsteutkastet. 


– Da vi begynte å jobbe i studio hadde jeg allerede en veldig klar plan på hva jeg ønsket å oppnå. Jeg begynte å legge melodier over sporet og flere lag med vokalpartier, og vi lekte oss en del med tekst og vokalmelodi. Førsteutkastet på «Bad Vibrations» er egentlig veldig likt slik det endte opp til slutt, for jeg ønsket å beholde den følelsen vi hadde i studio den dagen. Noen ganger kommer musikk veldig naturlig, og arbeidet flyter godt fordi man føler seg inspirert. Dette var en slik dag, sier han. 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer