Hopp til hovedinnhold
KARIBISK SOMMER > NORSK SOMMER (SKJERMBILDE/SONY)

♫ Jamaica-jente kan bli «norsk» stjerne

KARIBISK SOMMER > NORSK SOMMER (SKJERMBILDE/SONY)

Hvordan havner en artist fra Kingston, Jamaica i stallen til den norske avdelingen til Sony Music? Hint: Marcus & Martinus.


Etter sommerbangeren «Light it Up» fra 2016 fikk unge Samantha J bli med Trofors-tvillingene på gigantiske arenakonserter. Etter å ha bergtatt Skandinavia satser 20-åringen nå på sin egen musikk, og slapp denne helgen R. City-gjestende «Baby Love». 


Singelen er produsert av ingen ringere enn RedOne, supersvensken bak hits som «Poker Face» og «Bad Romance». 45-åringen har også laget skamløse hits for artister som Pitbull, Enrique Iglesias, Nicki Minaj og Austin Mahone. 


Se vår prat med Samantha J nedenfor den ferske musikkvideoen til «Baby Love»: Hei Samantha! Er «Baby Love» basert på ditt eget liv? 
– «Baby Love» er basert på ekte hendelser, og jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som har opplevd slike situasjoner.

– Jeg er veldig opptatt av å slåss for å oppnå målene og drømmene mine, og «Baby Love» handler om å stå ved personen du vil være med uansett hva hatere vil si! 

Hvordan ville du beskrevet låten for noen som ikke har hørt den ennå? 
– «Baby Love» er en veldig blid og oppløftende sang med hete sommerkjærlighet-vibber. Det er en låt du virkelig burde ha i spillelisten din!  

Hva er den største forskjellen på Jamaica og Norge?
–  Den største forskjellen er nok været for min del. Jamaica er en øy i Karibien som har sin egen type musikk og sin egen kultur. Det er veldig annerledes enn i Norge, men en ting jeg har innsett er at når solen først er ute der, så er folk like levende og sosiale som på Jamaica. 
Du har reist og opptrådt mye med Marcus & Martinus. Hvordan har det vært? 
– Vi har hatt det så gøy på veien sammen! Vi har lekt gjemsel på flyplasser og hoteller, og spilt fotball overalt, som backstage og i gangene utenfor hotellrommene våre. Det er så gøy å være rundt dem, og de er så talentfulle. De kommer fra en fantastisk familie og ble oppdratt godt. De vet hvor viktig det er å smile og være seg selv, og å ikke bli for opphengt i all oppmerksomheten. 

Fortsetter nedenfor

Time for Rehearsals 🙌 🎤

Et innlegg delt av Samantha J (@samanthajlive)

Hvem drømmer du om å samarbeide med? 
– Jeg har veldig lyst til å jobbe med Justin Bieber! 

Hva er det villeste som har skjedd i karrieren din hittil?
– Det mest fantastiske var følelsen jeg fikk første gang jeg spilte for tusenvis på en utsolgt arena. Den følelsen går aldri ut på dato. 

– Det sykeste var å opptre live på BET 106 and Park. Det var min tredje opptreden noensinne, og det var foran millioner av TV-seere. Neste kvelden ble jeg spurt om å gjeste CNN. Det skjedde så fort at jeg ikke hadde tid til å være nervøs! 
Hva er den beste sommerlåten noensinne? 
Den beste sommerlåten er «Baby Love». Er dette et lurespørsmål?  
Haha! Hvilke planer har du i sommer? 
– Jeg skal blant annet reise tilbake til Norge og resten av Skandinavia for å promotere «Baby Love». Jeg håper å besøke nye deler av nydelige Norge også. Det er et av de vakreste stedene i hele verden, og jeg har vært så opptatt at jeg ikke har hatt tid til å se alt. Kanskje en av mine norske fans kan melde seg frivillig til å være guide? 

Se også: Er dette Zara Larssons nye kjæreste? Vi har etterforsket litt

Les mer