Hopp til hovedinnhold
ISABÆÆÆD-ASS (UNIVERSAL) 

♫ Izabell er for bæææd for deg

ISABÆÆÆD-ASS (UNIVERSAL) 

Hennes beste hittil? Stavanger-rapperen Izabell innvier helgen med en deilig låt om hvor bæææd hun er. Et hakket mer kommersielt spor enn det vi har hørt fra henne tidligere, men slapp av, det er fortsatt Iza.

Wow, så kul singel! Hvem er det du er «for bæd» for? 

– Takk 730!! <3 ALLE, hehe. Neida…. Joda 😉
Men du, hvordan ble «Bæd» til? 

– Maye (Leif Inge Fosen) som er produsent på låten ville gjøre et samarbeid og sendte skisser på beats. Jeg kicka ikke på noen i og med at jeg syns det var for poppete. Til vanlig skriver jeg tilbake «kult jeg skal se hva jeg får til». Denne gangen var jeg ganske frustrert fra før av så jeg ga heller et kaldt svar  «Nei. Det funker ikke for meg. For poppete».

– Han kunne jo bare sendt over et «Fuck off diva», men denne profesjonelle katten skrev heller «da vet jeg akkurat hva du trenger». Så kom «Bæd» over dropboxen med et dummy hook. Det klikka for meg, jeg satte meg rett ned og skrev låten. Syns den er en digg balance mellom gate og pop.


Hva er det bæddeste du har gjort? Vær ærlig nå.

– Starta røykeklubb I 3. klasse på barneskolen <3 Hver onsdag i lekehytta på lekeplassen. Gangsta.
 
#lol! Forresten, vi ser at du driver og samler jenter til et løp for Adidas. Men hvis du heller skulle samlet folk til en ny hiphop-gruppe, hvem ville du hatt med deg? 

– Ja! Jenter og gutter – har blant annet med meg Turab på løpeturen <3. Langkaia 14:00 lørdag 12. september.
 
– Skulle jeg starta en hiphop-gruppe ville jeg gjort det på skikkelig 90s Spice Girls-vis – bare med rappere. 5 skikkelig karikerte og individuelle personlighets-chicks. Fy faen, jeg kicka jævlig på det nå!!! Haha. Kanskje jeg skal lage et TV-konsept utav det…
 
Do iiiit! Takk for praten <3 


PS: Iza melder også at hun i november slipper sin første EP.

Se også: SMS-intervjuet med Izabell

Nyeste saker fra 730.no

Les mer