♫ Iggy Azalea er tilbake – hør hennes nye singel her

9. jan 2016 kl. 00:00

Rap-mor er klar for 2016.

Et bilde publisert av Iggy Azalea (@thenewclassic)Blir Iggy Azalea populær igjen i 2016?

Etter mye hype gikk verden brått mot henne i 2014-2015, uten at den blonde australieren gjorde stort annet enn å gi ut musikk folk ikke så på som veldig autentisk. 

25-åringen tok derfor en lang pause fra sosiale medier og alt hatet, men nå er hun tilbake.

Snart kommer oppfølgeren til  The New Classic (2014), debutalbumet som toppet Billboards hip-hop-, rap- og R&B-lister. Platen tok også en imponerende tredjeplass på albumlista for alle sjangre, og Iggy ble den første artisten siden The Beatles til å holde på første- og andreplassen på singellista samtidig, takket være landeplagen «Fancy» (med Charli XCX) og Ariana Grande-samarbeidet «Problem». 


Første smakebit fra Iggy anno 2016 er «Azillion», en overraskelse rapperen droppet for sine fans lørdag. 

Amethyst Amelia Kelly
 påpeker at det ikke er en singel fra den kommende platen, men et spor hun slipper for å skape «buzz», og vise litt av hva vi har i vente.

I en tweet til en fan sier hun at den ikke kommer på Spotify og andre digitale platformer før albumet er ute. Sjekk ut «Azillion» via Soundcloud: 

Det siste døgnet har Iggy snakket med rundt 8000 fans og haters via Twitter, hvis du har en ekstra kjedelig lørdag kan du jo se alle utvekslingene her. Albumet dropper ifølge Iggy om en måneds tid. 


Se også:
Bil-karaoke og brudekjole-prøving med Iggy og James Corden