Hopp til hovedinnhold
BARE IKKE SPILL «WONDERWALL» (STVG KARTELL)

♫ Icy Arn (18) gjør alt selv – her brekker han ned debuten ☄️

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Vi islendingene storkoste oss i går kveld!💞 vi byttet lue

Et innlegg delt av Icy Arn❄️ (@icyarn)


Kjartan Lauritzen er ikke den eneste norsk-islendingen fra Vestlandet som får hjertene våre til å dunke ekstra hardt.

I en alder av 18 år slipper Arnar Thoroddsen aka Icy Arn i dag sin debut-EP UngForAlltid, som han selvsagt har skrevet og produsert selv. Siddisen er også selvlært på piano og gitar. 

– Eg har produsert hele ep-en selv. Hver beat er laget av meg selv. Sangene er delt opp i stilen min. To av de e følelser, den ene er veldig hard og de to siste er veldig dumme og har glad vibe i seg, forteller Icy Arn til 730.no.

Arnar kom til Norge fra Island som 10-åring, og er signert av ingen ringere enn Stavanger-sjef
Izabell via labelen STVG Kartell. 

Hør så rå han er: 

Vi ba Icy Arn om å brekke ned de fem, flotte sporene – se hva han selv forteller om UngForAlltid nedenfor. 

«Hekta på deg»

– Det går på egen følelser men det e ting som eg har skrevet som folk kan relatere på. Teksten går ut på kjærlighet.

«Depressed»

– Dette e en situasjon eg har vært i selv men tippe at de folkene som høre på har vært gjennom mye av det samme. Det handle om at folk går for feil person. At du behandle personen du e med bedre en de behandle deg.

«Dænxi»

– Det handle om at du kjøre i trafikken med kompisene dine på vei til byen. Alle kose seg og har det bra. Sangen har en glad vibe.

«Dum ting»

– Denne sangen e veeeeldig dum. Det handle ikje om noe faktisk. Det e bare kule rhymes oppå en haard beat som meg og Halvard (Plaster på såret) lagte sammen. Denne sangen lagte eg for lenge siden og har ligget ute på soundcloud på lenge men eg ville ha den på spotify i tillegg. Så eg heiv sangen med på epen og. 

«Ung for alltid»

– Denne sangen betyr mye for meg. Det e sånn eg tenke livet går videre. Eg vil bare leve sånn som eg gjør nå. Eg vil aldri vokse opp.
Se også Gerald (17): – Største fienden er latskap! 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer