♫ Hvis du skal elske Julie Bergan… Så må du gjøre det skikkelig ❤

11. jun 2017 kl. 00:00
UNG SPILLER (STEPHEN BUTKUS)

UNG SPILLER (STEPHEN BUTKUS)

Julie Bergan må seriøst nærme seg norgesrekord i å lage catchy poplåter. Singlene klistrer seg sporenstreks på hjernen (enten du vil det eller ikke), og det tar som regel flere måneder å få dem ut igjen. Dagens slipp er intet unntak.

Etter noen drop-baserte hits er 23-åringen nå klar med et ordentlig refreng igjen (!) – hør megadeilige «If You Love Me» nedenfor. 

Med seg på låten har JB den 20 år unge Philadelphia-rapperen Tunji Ige. 

– Jeg synes det er dødsfett å ha med Tunji Ige som feature! Med en gang jeg hørte verset hans var jeg overbevist om at han var helt riktig for denne låta. Også er han fra Philly da. Blir ikke mer ekte enn det!, forteller Julie B om sin nye partner. 

Hør Joakim «Kid Joki»-Haukaas-produserte «If You Love Me» her: 
Hei Julie! Gratulerer med nok en rå singel ❤ Hva eller hvem handler «If You Love Me» om? 

– TAAAAAAAKK ❤ Den handler om Mats som jeg var sammen med i 6. klasse… Hehehe, neida. Den handler sånn hovedsakelig om et udefinert forhold, hvor følelser blitt kasta litt sånn frem og tilbake (ping pong if u know what I mean). Sier i det store og hele i refrenget at om du skal være med meg, do it foooo real. Ikke lek med meg, oki? 
Hva liker du best med låten selv? 
– Liker kanskje aller best hele viben og følelsen låten gir meg. Og hvis jeg skal være litt ekstra nørdete, så må jeg si at den gitarlyden som er i refrenget er såååå nice. I tillegg liker jeg godt å synge «ping pong» da. Det er morsomt. 
Hva opptar deg mest om dagen? 
– 730 ❤ På toppen av det er det myyyeeeee spillejobber, forberedelser til jeg skal være programleder på VG-lista (hihi), låtskriving og reising (bruker mye tid på fly, i bil og buss ass). Sånn på privat basis har jeg begynt å se mye på en serie som heter Black-ish, og jeg bruker mye tid til å trene opp kondisen til alle konserter jeg har fremover! STAY STRONG

Fortsetter nedenfor

😜 SLUSEROCK

Et innlegg delt av Julie Bergan (@juliebergan)

Du reiser mye. Hvor har det vært mest stas å spille utenfor Norge? 

– Konsertene jeg har hatt i England har vært oppturer! I tillegg tror jeg Peace & Love i Sverige og Smukfest i Danmark i sommer blir megafett. 

Hva har høydepunktet vært så langt i 2017?
– Året har egentlig vært en eneste stor opptur (sett bort i fra at jeg klarte å dra på meg en forkjølelse for første gang på 1 år og 2 måneder nå forrige uke </3). Men siden jeg har det så bra, har så sykt bra folk rundt meg hele tiden og får drive med det jeg elsker eerrrrdaaaayyy, så har jeg altså svært vanskelig for å peke ut en ting. Har derimot den tingen jeg kanskje gleder meg MEST til i år foran meg, og det er Slottsfjell!!!! 

Hva gleder du deg mest til i sommer?

– Spiller rundt 30 festivaler, så er det lov til å si spille festivaler??? Håper jo også det kan bli noe chill vær sånn at jeg kan henge ut med venna i sola, drikke P-Max og bare kjenne litt på at livet faktisk er jævla bra 😀
Se også: – Har satset på utlandet siden jeg var 11