Hopp til hovedinnhold

♫: Hør Rihannas nye smash!

HAR DISSE TRE KOKT OPP ENDA EN MONSTERHIT? CIRKA 100% SIKKERT (MELISSA FORDE/DEF JAM) 

 
– Du er ikke på dansegulvet, du er happy og hippie. Det er laid back, men håpefullt. Giret på låta er nok helt annerledes enn hva folk forventer seg, og jeg gleder meg til å overraske fansen med dette soundet. Jeg får en dødsdigg følelse når jeg hører på den.
 
Disse lovordene om «Diamonds» falt fra Rihannas munn under helgens iHeartRadio-festival i Las Vegas. Låta er første ut fra 24-åringens kommende, syvende (!) album, og er igjen skrevet og produsert av norske Stargate (som tidligere har sørget for hele fem av Ris <-hits på den offisielle amerikanske hitlisten Billboard Hot 100). Denne gangen i samarbeid med Benny Blanco og den australske flinkisen Sia (jenta på og bak David Guettas «Titanium», «She Wolf», m.fl)… som her gir Ri et snev av australsk-ish aksent.
 
$$$: Hør Rihannas rykende ferske «Diamonds» her via radiopremieren:

NB! Go’låten – med ordentlig lyd – skal ifølge Universal Music være på plass hos norske iTunes fra ca. kl. 15:00. Oppdatert 1: Last ned svisken her.
Oppdatert 2: Singelen suste rett opp på førsteplass i Norge. Mens den i skrivende stund er #4 i USA.

De norske journalistene som synes Stella Mwangis singelcover var støtende, setter kanskje kaffen i halsen over barbaderens rullende «Diamonds»-omslag:

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer