♫ Hør Lana Del Rey – «Big Eyes»

2. des 2014 kl. 00:00
LANA DEL REY, HARRY STYLES OG SKRULLEMOR COURNTEY LOVE PÅ BRITISH FASHION AWARDS I GÅR KVELD (INSTAGRAM)

LANA DEL REY, HARRY STYLES OG SKRULLEMOR COURNTEY LOVE PÅ BRITISH FASHION AWARDS I GÅR KVELD (INSTAGRAM)

Oppdatert: Hør hele låten nederst i saken.

Vi har ikke hørt mye fra Lana Del Rey etter at hun slapp det nydelige albumet Ultraviolence, men nå er hun litt tilbake. I går var 29-åringen på British Fashion Awards med sin nye BFF Courtney Love, som hun også tar med på turné i sommer. God idé? Tja… Det blir iallfall interessant. Foreløpig har de bare bekreftet amerikanske datoer, men det er ikke utenkelig at hun snart tar en tur til Norge for fjerde gang. 

Lana er snart aktuell med to låter på soundtracket til Tim Burtons Big Eyes, som kommer på kino i januar.Fortsetter under

CHRISTOPH WALTZ OG AMY ADAMS (YAHOO/THE WEINSTEIN COMPANY)

Big Eyes er basert på den sanne historien om kunstneren Margaret Keane, spilt av Amy Adams. Keane ble kjent for sine malerier av barn med store, store øyne på 50-tallet. Dessverre var det ikke lett å være kvinne på den tiden, noe som blant annet gjorde at ektemannen Walter (Christoph Waltz) tok æren for arbeidet hennes. Vi får også se Wes Anderson-favoritten Jason Schwartzman, samt flinke Krysten Ritter, som blant annet spilte Jesse Pinkmans kjæreste Jane i Breaking Bad.  


Låten «I Can Fly» slippes senere, men allerede nå kan vi høre første smakebit på «Big Eyes», i en lyric video med scener fra filmen:

Hør hele, fine «Big Eyes»: 


Se også: Første smakebit på Tim Burtons neste film
(TRAILER)