Hopp til hovedinnhold
SJENERTE STJERNER (SONY, SNL) 

♫ Hitvarsel! Sia feat. Alan Walker

SJENERTE STJERNER (SONY, SNL) 

«Move Your Body» er et av de mest dansevennlige sporene Sia har gitt ut noensinne.  

This is Acting
(2016) består av låter andre artister takket nei til, og «Move Your Body» var tiltenkt Shakira. Den potensielle klubb-bangeren har ikke blitt sluppet som singel ennå, men får i dag en offisiell remix… Noe som kanskje betyr at de vil satse mer på remixen enn originalen?


Her er albumversjonen av «Move Your Body», altså den uten Alan: 

Norske Alan Walker og Anders Frøen alias Mood Melodies har laget sin vri på «Move Your Body», og sporet har fått plass på deluxe-versjonen av This is Acting, som er ute i dag.

Bransje-fun fact: Denne uken signerte Alan Walker-manager/låtskriver Gunnar Greve og Mood Melodies med Stargates publishing Stellar Songs i Los Angeles:

Signed and sealed. #stellar #sonyatv

A photo posted by @gunnargreve (@gunnargreve) on



At remixen av en ikke-singel dukker opp på Sias album er et sjukt godt tegn. Kanskje blir den større som singel enn originalen ville blitt? 

Som da Broiler remixet Imagine Dragons (og fikk musikkvideo), eller da Mike Posner gikk fra flopp til listetopp takket være norske Seeb. Også verdt å nevne: Seebs Coldplay og Beyoncé-remix er nesten like stor på Spotify som originalen

Uansett, vi heier. Her er låten pop-veteranen Sia tok med på deluxe-versjonen av This is Acting, remixet av en 19-åring fra Bergen: 

 

Se også: Her er Alan Walkers vri på Coldplay & Beyoncé

Nyeste saker fra 730.no

Les mer