Hopp til hovedinnhold
<3 (TRULS QVALE/OLAV STUBBERUD/UNIVERSAL) 

♫ Hitvarsel! Perfekt pop fra Ina Wroldsen og Broiler


<3 (TRULS QVALE/OLAV STUBBERUD/UNIVERSAL) 

Hvem hadde trodd at Ina Wroldsen feat. Broiler kunne lyde SÅ bra? Hvis ikke denne blir en hit skjønner vi ingenting.

Den enestående norske sangeren og hitmakeren har teamet opp med Drammens mest stekete duo, og resultatet er følsom og massiv pop på sitt aller, aller beste. 

– «Lay It On Me» har stor personlig betydning for meg. Jeg skrev den sammen med min gode venn Arnthor og ble så imponert over det Mikkel (Broiler) jobbet videre på og tilførte låta. Han forstod virkelig følelsen i«Lay It On Me»  og jeg er så stolt av det ferdige resultatet. Jeg gleder meg sånn til å slippe den, og høre om dere er enige med oss!, forteller Ina via e-post. 
Mikkel Christiansen i Broiler utdyper: 
– Å jobbe med en låt som er såpass annerledes enn mye annet vi har jobbet med før har vært en utrolig spennende prosess. Jeg visste at låta og teksten var veldig meningsfull og personlig for Ina, så det var stort for meg å få tilliten til å jobbe fritt med den. Jeg er superfornøyd med resultatet, og glad for at vi kom frem til en såpass følelsesladd sang.

Sjekk ut videoen til ferske «Lay it on Me» via regissør Thomas Qvale i Danmark: 

Se også: Ina Wroldsen hos Jimmy Fallon $$$

Nyeste saker fra 730.no

Les mer