Hopp til hovedinnhold
(MOHAMMED SARMADAWY)

♫ Hey Girl! Du er bra nok som du er ♥

(MOHAMMED SARMADAWY)


Det har gått et helt, et halvt år siden vi sist snakket med boybandet rockebandet 7 Days In Alaska, og nå er de endelig ute med ny singel! <$

Kosegutta i 7 Days er egentlig så hyggelig at du ikke trenger like musikken for å digge dem. Heldigvis er musikken også sykt fet. «Hey Girl» høres litt ut som en blid blanding av 5 Seconds of Summer, 30 Seconds to Mars og Muse. I låta har de fått plass til både en EDM-ish intro, et funky vers med fet bass-slapping og sist men ikke minst et «oåoåoåoå»-parti som kan få alle sør for Nordkapp til å synge med. Er det rart vi liker bandet? 


(MOHAMMED SARMADAWY)Vi tok en prat med Ole Martin fra 7 Days in Alaska, sjekk ut den nye singelen lenger nede. Hei hå Ole Martin, hva skjer?

– Det som skjer er at vi er super stoked på å være ute med ny musikk.

Hva handler «Hey Girl» om?

– Vi ønsket å snakke litt om dette med forbilder og idealer. Via Insta/Facebook/Twitter osv får vi hele tiden informasjon hvordan man skal se ut og hvordan man skal være. Vi opplever at folk er litt redde for å være seg selv i dag på grunn av alt det her. Og vi opplever kanskje også at dette presset er litt større for jenter, selv om det naturlig nok er tilstede for oss gutter også.
Så, det er vel egentlig en låt hvor vi ønsker å si at dere er bra nok akkurat som dere er.


Det har gått omtrent et halvt år siden vi sist møtte dere, hva har skjedd?

– Vi har låst oss litt inne i studioet i Irland for å jobbe mot debutplata, samt perfeksjonere live performance. Og er nå endelig klare for å gå ut i lyset igjen!

Hvordan var Irland?

– Irland var fantastisk. Vi fikk tid og inspirasjon til å skrive materiale vi har sitti inne med lenge. Vi gleder oss veldig nå til å dele hva vi har jobbet med.

// WE ARE SIGNED // Thanks for believing in us @mtgmusicnorway 🙌🏻 dropping new tunes soon guys

Et bilde publisert av 7 Days in Alaska (@7daysinalaska)Hva er planene videre?

– Nå gjør vi oss klar for turné. Vi signerte også akkurat kontrakt med MTG Music, så for dem som ønsker alle nyheter/turnédatoer, så får man alt via Facebook/Twitter/Instagram @7daysinalaska.

Takk for praten Ole Martin <3! Noe du vil si til leserne til slutt?

– Takk for et bra intervju! Og til alle lesere der ute, så setter vi utrolig stor pris på om dere sjekker ut vår nyeste singel «Hey Girl»!
Lets spread the looooove <3 Sjekk ut den rykende ferske singelen «Hey Girl» her:

Se også: Norske Lovespeake bryter løs

Nyeste saker fra 730.no

Les mer