♫ Herregud, Hkeem!

13. okt 2017 kl. 00:00
DU TRENGER EN SOM HKEEM (IDA BJØRVIK/DEF JAM NORWAY)

DU TRENGER EN SOM HKEEM (IDA BJØRVIK/DEF JAM NORWAY)

20 år og allerede sjef. 

Stovner-gutten Abdulhakim «Fy faen». Universal-debuten har streamet 29 millioner ganger via Spotify alene, noe som er spinnvilt for en norskspråklig låt. 

4 x platina-singelen ble fulgt opp av sårbare «Urettferdig» feat. Unge Ferrari, men nå er unge Hkeem tilbake på banger-sporet. 
Versene til «En som meg» er så god-teite at det er umulig å ikke trekke på smilebåndet. («Vi er som kebab og pita».) Refrenget klistrer seg umiddelbart til hjernen, og kommer trolig ikke til å forlate (under)bevisstheten din før i 2018 en gang. Vi gru-gleder oss. 

Fortsetter nedenfor

TALENT VINNER (IDA BJØRVIK/DEF JAM NORWAY)

Teksten til den Eirik Tillerli- (Loveless) og Kjetil Bjelvin (Sondre Justad)-produserte pop-perlen er ifølge Hkeem en humoristisk vri på kjærlighet som ikke heeelt går din vei. 

– «En som meg» handler om en jente man ikke kan få, men på en humoristisk måte. Jeg håper folk får en feel good vibe, selvom det ikke går veien jeg ønsker i låta. Denne låta kom ganske spontant mens jeg var i X-ray sitt studio i Oslo. Kompisen min, Snacks, hadde allerede lagd en skisse til en beat, så jeg bare hoppet på den og vibet og freestylet. Derifra tok jeg det videre I studio med Eirik og boom…. Her er låta! Det er utrolig god stemning hver gang jeg er i sessions med Eirik, fordi vi connecter så lett og har en god tone hele veien. Vi trengte ikke mer enn en session før låta var i boks!

Låten du skal danse til i kveld + de 30 neste helgene: 

PS: Oslo-folk i alle aldre kan snart Hkeem på Parkteatret. 20. oktober gjør han to konserter på én dag – først en for de under 18, så en for voksne fans. <$ 

Se også: Hkeem og Temur tolker Cezinando