Hopp til hovedinnhold
Større enn Actionfrank. Se videopremiere!

♫ Hanne Mjøen om suksessen: – Det er helt kokko!

Se dette innlegget på Instagram

Me and my co-star @orionloveslife between takes at #soundsgoodtome video 👑💕🐕

Et innlegg delt av Hanne Mjøen (@hanne.mjoen)Velkommen tilbake til Hanne Mjøen-bloggen 🌸

Neida, men vi har vært fan lenge, og vi skammer oss ikke. Oppdal-jenta er en av de råeste nye pop-talentene vi vet om, og endelig begynner også folk utenfor landegrensene å få øynene opp for trønderen.

Etter å ha boblet lenge i undergrunnen skjøt karrieren til Hanne Mjøen plutselig fart for drøye to uker siden.

Singelen «Sounds Good To Me» ble listet på New Music Friday-spillelistene til Spotify verden over, noe som har resultert i over en million streams allerede. Og selv om VG prøver å få folk til å tro at en mill på to uker er lite for en norsk artist… Det er virkelig ikke det.

«Sounds Good To Me» bikker straks 1,2 mill på Spoti. Se premiere på musikkvideoen via regissør Camilo Paredes for Spingun Films, skutt på fire locations i Berlin:
Hei Hanne! Du verden så mye «Sounds Good To Me» streamer. Mer enn Actionfrank, jo. Hvordan føles det?


– Har alltid hatt en drøm om å slå Actionfrank… Det føles helt uvirkelig å tenke på at så mange mennesker hører på musikken min. Det er jo helt kokko at jeg plutselig nå har fans i Indonesia?? Og Filippinene?? Og Brasil! Det betyr så mye, jeg blir helt rørt, jeg.


Det blir vi også <3 Videoen er rå, hva er idéen/konseptet/historien?


– Tusen takk!! «Sounds Good To Me» er en låt fylt med følelser, og det ville jeg gjenspeile visuelt i denne videoen. En av de første idéene jeg skrev ned var at jeg ville knuse ting på kjøkkenet, spille tennis, og at musikkvideoen skulle føles ut som en film. Dette utviklet seg til konseptet «parallelle liv», og i videoen spiller jeg to helt forskjellige roller, i to helt forskjellige liv, men at begge karakterene likevel føler de samme følelsene. Følelser forener oss, og det er noe alle har, og jeg ønsker å formidle hvor viktig det er å uttrykke seg selv, akseptere seg selv og at man selvsikkert kan føle det man føler.


Hvem ville du helst spilt tennis mot?


– Prince William. Det har jo blitt omtalt som «the sport of kings», så hadde jo vært rått med en royal match?Vi tenker ja. Hva handler «Sounds Good To Me» om?


– «Sounds Good To Me» er en filmatisk fortelling om hvordan det er å falle for noen, alle følelsene man går igjennom, alle kranglene man har, hvor vanskelig det kan være, men også at det likevel er verdt det. Heia kjærleiken! Dette er den mest ærlige låten jeg har skrevet, noe som har gjort det ekstra hyggelig med alle de fine meldingene. Det betyr mye.


Hvordan introduserer du deg selv på engelsk?


– [Hannah Mjö(e)n]


Aha. Hva er det første du skal kjøpe når du blir dollarmillionær?


– En kopi av huset til Kygo, og sette det på toppen av Hovden, i Oppdal.


Smart! Gitarhytta til Kurt bør være neste. Hva har du på hjertet akkurat nå?


– Hør på musikken som treffer deg, lev livet, pass på deg selv, og følg hjertet <3 Takk for meg.

Takk for deg!

Se også: Astrid fra Rennebu forteller 730 hvem hun ville dratt på hyttetur med

Les mer