♫ Hamars neste R&B-stjerne? Se video

21. sep 2017 kl. 00:00

 

Hamar har de siste årene blitt Norges lille R&B-hovedstad via navn som Unge Ferrari og JNS, og ser det ut til å være Logi sin tur til å sette Hedmark på kartet.

Etter å fått litt buzz via låter som «Alene» og «Med Meg», hvor sistnevnte ble C-listet på P3, er unggutten tilbake med singelen «Egoister» med JNS som gjest & co-produsent. 
– Jeg ville lage en breakup-låt som ikke gjorde meg eller lytteren trist av å høre på den. Det var mer sånn «Nå er det nok, nå vil jeg ut og feste og gjøre det som får meg til å føle meg bra»-type følelse, derfor gikk jeg for mer popsound på produksjonen. Det er ikke nødvendigvis en negativ ting å være egoistisk en gang iblant. Så i tilfeller hvor du føler at du sloss for en tapt sak så må du gjøre det du føler er rett, sier 29-åringen til 730. 
Logi, hva er greia med Hamar og R&B? 
– Hehe, det er vanskelig å si. Det er vel det at ville gjøre noe annet enn det de andre fra Hedmark holdt på med. Ingen turte å hoppe frem å gjøre noe annet enn straight boombap og trap (ikke at det er noe galt i det), så det var på tide med et friskt pust. Det var jo Stig (Unge Ferrari) som starta det hele føler jeg. Det er mange i landet som har gått over til den softere siden av seg selv og begynt å lage fin R&B-musikk, men jeg syns mye høres likt ut. Personlig så syns jeg JNS, Stig og selvfølgelig min egen musikk er noe av det beste Norge har å by på om dagen. Kanskje fordi vi er fra Hedmark? Hehe. Så det blir en egen greie og vi har kanskje gått å tenkt på ting andre ikke har gjort.

Videoen til «Egoister» er regissert av Marion Fransrud. Se premieren her: 

PS: Skuespillerne i videoen heter Elvira Panic og Chris Le. 

Se også: Skiens svar på Zayn?