Hopp til hovedinnhold
BRA PRESSEBILDE (JAN KHÜR)

♫ Futuristisk og nostalgisk norsk førpremiere

BRA PRESSEBILDE (JAN KHÜR)

En sjelden gang dukker det det artister man bare ønsker alt godt i livet + litt til. Hanne Mjøen er en sånn en.

22-åringen skriver og co-produserer selv, og bidrar også som låtskriver for andre artister. Denne måneden reiser hun også Norge rundt som oppvarming for Astrid S, men tar seg jaggu tid til singelslipp mellom slagene også. 

I morgen slipper Oppdal-låtskriveren sin nye singel «Future», men fordi Hanne er raus deler hun den allerede nå via 730. Sniklytt nederst i saken! 

Hei Hanne! Hvordan er livet?

– Hei 730 <3 Ganske chill, ass! Jeg ser på Stranger Things og skriver sanger, og er litt på turné også. Klager ikke på det, «for å si det sånn».

Hva handler «Future» om?
– «Future» er en nostalgisk og lengtende pop-låt, om fortid og fremtid, kjærlighet og drømmer. Jeg lot tankene vandre fritt da jeg skrev låten, og forsøkte å sette ord på en stemning – litt sørgmodig, og litt håpefull.
Du varmer opp for Astrid <3 Hvordan er dere like, og hva er den største forskjellen på dere?
– Det er så hyggelig å varme opp for Astrid! Vi er begge omtrent like glade i å synge, gå på fjelltur og drikke Whiskey Sour. Den største forskjellen, er at bare Astrid er popstjerne på ekte! Det er utrolig inspirerende å se henne opptre kveld etter kveld, kontakten hun har med publikummet sitt, og alt hun har oppnådd i karrieren sin. Det er helt rått.

Fortsetter nedenfor

Stavanger var mææd ass 😜 📸: @akam1k3

Et innlegg delt av Hanne Mjøen (@hanne.mjoen)


Hva hører du mest på om dagen?

– «Melodrama»-albumet til Lorde! Hun skriver fantastisk fine låter, og produksjonene på det nye albumet er helt ville. Jeg fikk også sett henne på Sentrum Scene for et par uker siden, tidenes konsertopplevelse!

ENIG. Bortsett fra musikken, hva opptar deg / tiden din om dagen?

– Når jeg ikke jobber med min egen musikk, er jeg som regel i sessions og skriver for andre artister… Med andre ord er det musikk døgnet rundt. Jeg fikk blant annet være med å skrive den siste singelen til Lila, «Addicted». Hun er bare 15 år, og et stort talent som flere kommer til å få øynene opp for, den kommende tiden.
En viss emoji er endelig på vei… Hvordan skal du markere dagen?

– Ginger-emoji! Endelig! Det blir jo som jul, nyttår, påske og 17. mai på en og samme dag. Jeg skal arrangere flaggtog fra Grünerløkka til Bygdøy, synge Ed Sheeran-sanger og spise is. 

God plan. Har du ellers noe på hjertet?

Sjekk ut den nye singelen min «Future» da vel 😉 *gingeremoji*
Sniklytt til David Michelsen og Christoffer Simpson-produserte «Future» her:  

Se også: 10 unge talenter til by:Larm

Nyeste saker fra 730.no

Les mer